Hjälp?

Usch, läste igenom mitt senaste inlägg och längtar inte tillbaka till i mån-tis :P Efter att tentan skrevs i tisdags (tror det gick ganska bra faktiskt) så kände jag mej nästan harmonisk.... haha. Skönt :) I onsdags var det seminarium på den andra kursen, var riktigt tråkigt men men.... hellre sitta där i två timmar än få nån komplettering! Och bara för att jag gjort min hemtenta i mycket god tid så har jag ledigt hela nästa vecka :) Uppehåll i båda kurserna och det kunde ju verkligen inte kommit mer lägligt med flytten liksom.


Jäklar va det flyter på! :) Alla små orosmoln jag haft om flytten och skolan har löst sig :) Slipper dubbel hyra för att bara nämna ett exempel. Så jag känner att jag nästan kan dra en slutsats av de senaste två veckorna.... och annat som hänt tidigare i år... att allt löser sig alltid. Det gör ju verkligen det. Iallafall såna där vardagliga saker. Så jag ska försöka att inte oroa mej så himla mycket. Tror iförsig jag blivit bättre på det jämfört med för 2-3 år sen.... däremot har jag märkt att saker faktiskt kan ligga under ytan och påverka en fast man inte fattar det....med tanke på vissa nervsammanbrott jag fick under c-uppsatsskrivandet i våras t.ex... yscha :S Men men! Oron kommer och oron går..... just nu är den inte här :) Det enda som i så fall skulle finnas att oroa sig en gnutta över är att jag har så många kartonger och att det kanske inte får plats i brödbilen somvi ska låna från pappas jobb...... :S När jag flyttade sist hade jag 3 (har jag för mej, kanske 4) stora kartonger med grejer. Nu har jag....... ska räkna........ 18 bananlådor och 2 halvstora flyttkartonger. Shiiiiiiiiiiiiit....... Är det väldigt mycket?? :S Jag har ju knappt handlat nåt nytt, har jag bestämt för mej......haha. Jag hoppas allt får plats! Men det märker vi.....

Annars som sagt, rätt så glad och lugnet har infunnit sig efter tentan..... Trött på allt jäkla regn. Längtar till nyår och Sälen :) Vill ha vinter nu istället för höst. Gå runt i stan med Elin-sötis och dricka chailatte :) Myyyyyyysigt! Dricka glögg... asgott.

Nu borde jag verkligen börja med dagens packning istället för att sitta här.... har insett att det tar sin lilla tid. Speciellt med all rolig städning som ska göras också.... :(

Sen är frågan ikväll.... gå på en fest där jag inte känner nån eller gå på en annan fest där jag inte heller känner nån eller gå på ingen fest alls? Okej, en, två eller tre känner jag ju.... Konstigt annars. Beror på hur långt jag kommit med packningen och hur mycket det regnar.... Orka cykla dit i regnet när man gjort sig i ordning :P Har ju varit lite partysugen ett bra tag.... Får se hur det blir. Just nu är jag inte taggad iaf. Tråkiga jag...... men men. Behöver vara med en viss typ av människor för att kunna vara på rätt humör, och när det är folk jag inte känner så.....näe.

Och en grej till, jag vill verkligen verkligen fixa till min blogg, designen och sådär..... men hur f-n gör man??? Jag kan ju inte ens göra styckeindelningar, haha...... Störda jäkla sida. Skriver ju med massa mellanrum, men så fort jag publicerar inlägget så sätts texten ihop, därav mina snygga streck istället :P Jag och teknik går inte ihop.... som jag sagt nån gång innan, det räcker att jag tittar på något tekniskt så går det sönder! Men jag tror att den största anledningen till det är att jag inte vill lära mej helt enkelt.... funkar tekniken; jättebra, så ska det vara. Men så fort det krånglar.....orka bry sig om vad som är fel och hur man lagar det. Funka bara!! Finns ju inget tråkigare än att behöva anstränga sig i såna lägen...... ursäkta om jag är värsta tjejen. Men det är bara när det gäller teknik. Allt annat klarar jag minsann själv! Och det behöver för all del inte vara en kille/man/gubbe som lagar datorn/teven/skrivarn.... eller hjälper mej med blogg-designen. Funka bara!!! Hjälp?

Speedad till max!

Hur ska jag kunna sova inatt??? Blir nog inte mycket sömn inatt heller, precis som det varit resten av veckan.... Men jag har ju alldeles för mycket tankar i min lilla hjärna :S

Tenta på tisdag och flytt nästa söndag..... med mera.

Helt sjukt! Vet inte hur många gånger ikväll jag har suttit i soffan, plötsligt rest mej upp och småsprungit in i köket... sen står jag bara där och undrar vad det var jag skulle göra. Ingenting :P Bara att hjärnan samarbetar inte med kroppen, den ena kan inte koppla av om inte den andra gör det.

Veckan har bestått av plugg plugg plugg. Suttit på bibblan hela dagarna och gjort arbetsrätt-övningar, har iaf en rolig grupp :) men man får en överdos av lagar och kan inte sluta tänka ordet "paragraf".... nånsin. Sen har jag haft lite småmysiga kvällar i veckan med matlagning, lasagne och hemmagjord pizza, med Linda och Petra :) Nätterna då.... ligga vaken till 1-2 och tänka "paragraf paragraf paragraf", sen upp kl halv 8-8 och plugga igen... När tentan är gjord på tisdag kommer jag nog inte veta vad jag ska göra med mej själv.... packa lådor visserligen.

Jaja, tror inte jag orkar skriva mer och kan inte sortera tankarna för att skriva ner nåt vettigt..... får väl se om jag skriver nåt innan flytten. Annars ses vi i gbg :D

P.s. Har börjat se fram emot flytten igen och är betydligt gladare nu än sist jag skrev :) Snabba vändningar :P

...


Idiotiskt

Hur kan en sån bra dag sluta såhär? Inte för att det hänt nåt speciellt idag som jag skulle kalla bra... en helt vanlig dag, men det har känts bra bara. Känt mej glad över inget typ, haha... Nä... men soligt fint väder, har varit effektiv, tänkt på att flytten närmar sig mer och mer.... Så har varit allmänt glad, vet inte riktigt varför. Men det bara försvann. En liten kommentar... om det nu ens var den som fick mej att börja tänka. Jag måste sluta tänka!! Det är inte bra för mej :P

Iallafall.... vad har jag kommit fram till? I mitt patetiska deppande som jag kommer skratta åt imorgon så har jag dragit slutsatsen att jag inte har något att vara glad över... okej, det låter ganska extremt och riktigt så är det väl inte. Har mycket att vara glad för. Men inte just angående en viss aspekt av mitt liv. Och jag ser absolut ingen förbättring där överhuvudtaget vara på väg.... Och vad fan hjälper det att jag flyttar?? Inte ett skit. Livet kommer bara rulla på som vanligt i Gbg också. Visst, närmre till vissa av mina vänner som jag verkligen saknar att umgås med.... men rent vardagligt tråkigt; livet kommer fortsätta som vanligt vad gäller.... allt i princip. Förutom att skolan är slut och att jag eventuellt blir arbetslös... yeey..... Och annars också. Jag har flyttat förr, jag har till och med flytt landet en gång... När jag åkte till Italien i tre månader flydde jag verkligen. Och visst, kortsiktigt funkar det. Men när ska jag lära mej att det inte hjälper att fly och att livet är precis som vanligt när man återvänder och slutar fly? På det sättet får man inget att hända. Måste nog byta taktik.... Nu skulle jag inte säga att jag flyr till Göteborg, det har ju varit min plan att dra dit ända sen jag flyttade till Halmstad för över tre år sen, men jag sätter så mycket annat värde i att flytta än bara själva flytten.... Men det är inget annat än en flytt. Byta lägenhet. Byta stad. Byta tillbaka till min gamla stad. Vad hände där som inte händer här? Inget. Så varför ser jag framemot att flytta så mycket... ur perspektivet "livet kommer förändras och bli bättre"......??? Jag lurar bara mej själv. En tisdagskväll om 2-3 månader kommer jag att sitta precis som jag gör nu...... "stackars mej, jag har inga problem".... Okej kanske inte, för då är det typ jul och grejs.... men om typ 4 månader. Så kommer jag sitta precis som nu..... va gör de för skillnad vilken stad jag är i?



Så hur ska man få livet att förändras? Få något att hända? Jag vet inte..... och visst, jag har flera gånger frågat olika personer om råd och det låter smart och det funkar för dem.... Men jag tror faktiskt inte att det gör det för mej. Dels för att jag redan har provat...kanske inte fullt ut. Men det är inte jag helt enkelt. Det måste finnas andra sätt. Eller???? Näe antagligen inte då kanske..... då är jag dömd att misslyckas. Låter dramatiskt men så är det.



Bläääääää...orka med mej själv när jag är sån här. Visserligen är jag bara sån här när jag är själv. Så andra slipper ju uppleva det.


Dessutom är jag trött på idioter. Och mej själv. Alltså är jag en idiot (?). I många avseenden är jag nog det.... verkar ju inte fatta. Varför kan jag inte vara som andra normala människor??

RSS 2.0