Sommarkväll.

Först fyra förjävliga evighetslånga dagar på jobbet.... sen en skön måndagskväll i gräset med trevligt sällskap :)
Helt klart trevlig dejt på alla sätt och vis, men synd bara att man inte känner lite mer..... inget klickande där. Nu ska man bara lägga fram det på ett snyggt sätt till en jättebra kille..... ??

Imorn är jag ledig och det är såååå skönt! Även tapetvals-dagen. Mycket spännade :O Vad ska man välja??? Börjar se fram emot den här flytten nu.... inte för att det verkar leda till att jag tar tag i packandet.
Egentligen har jag bara helgen på huvudet nu. Händer inget kul innan dess.

Och vet inte vad jag ska skriva mer......borde nog lägga ner det här. Att blogga. Ingen som läser det ändå :P
Och rätt som det är så har jag skrivit nåt som jag egentligen inte vill att folk ska veta. Men får se.... kan ju vara en svacka. Dock verkar svackan på läsare vara bestående, haha..... Men som sagt så gör jag det mest för min egen skull. Få ur sig saker. Men jag är så himla väldigt mycket lagom nöjd nu med tillvaron. Varken bu eller bä liksom. Livet är inte fantastiskt, livet är inte skit. Vad skirver man när allt helt enkelt bara är okej och svenskt-neutralt-lagom bra.....?

Life is good.

:)

Och där försvann den....

Vilken udda dag (eller väldigt vanlig egentligen), sov jättedåligt med konstiga drömmar om jobbet och vaknade femtielva gånger, jobbade sedan 7 - halv 4, stack till gymmet, gjorde mat, gick en promenix för att hämta Lindas post och har inte känt mej trött överhuvudtaget!? Va hände liksom.... brukar ju vara helt död inte bara efter jobbet utan även under tiden :P
Men nu försvann den alltså, min energi.....
Och diska borde jag.
Flyttpacka borde jag.
Sortera mitt pappersberg borde jag.
Men neeeee...... :P Orkar jag inte.

Härligt härligt väder idag iaf :D Har verkligen fått sommarkänslor nu. Det var en liten "fest" på jobbet idag (fika + lotter + kubb) så jag fick iaf vara utomhus under eftermiddan. Är ju förjävligt att jobba i sånt här väder :P Men imorgon är jag ledig!! :) Ska sova riktigt länge, tyvärr hinns nog inte stranden med imorn, även om jag verkligen bara vill ligga där och slöa och sola..... Men annat att göra imorgon. Däremot ska jag satsa på stranden på fredag, för då börjar jag inte jobba förrän 3 :) Fick ändra min tvätt-tid som jag hade bokat på fredag förmiddag....hur tänker jag egentligen?! Vara inne och tvätta liskom, haha! No way...  Sen blir det alltså jobb fredag-måndag, tjoho....!

Av nån anledning så blir mina blogg-inlägg väldigt löjliga och på typ 13-årig-tjej-nivå :S Vet inte varför, för jag är inte sån. Faktiskt. Skulle jättegärna skriva om nåt viktigt ämne här nu, men har inte sett eller hört några nyheter på flera dagar. Sen tror jag faktiskt att min hjärna tar en liten paus från sådant. Kanske kan bli lite djupare och mer analyserande inlägg här till hösten igen, när skolan börjat och jag känner för att vara smart igen? Tror nog det.

Vill bara säga kram på alla. Önskar jag hade mer möjligheter att umgås med folket denna sommar..... fast det har jag nog egentligen. 4 helger jobb på hela sommaren? Är ju ingeting... Nästnästa helg blir de nog malmö iaf :) Alltid trevlig med lite småtrippar! Men jag saknar ändå allihop och det är illa att alla ska behöva stänga in sig på diverse tråkiga jobb på sommaren :( Ska väl iförsig vara glad att man har ett.....

Nu måste jag iaf diska. Fattar inte varför jag är så noga med det ens. Kanske är för att man får klaustrofobi här inne om det är minsta lilla oreda?
Diska och se framemot morgondagen ska jag göra :)



Midsommar

Nu sitter man hemma i Ytterby än en gång... Är seg och trött men ganska nöjd med tillvaron måste jag säga :) Skönt att vara ledig och kul att träffa välbekanta ytterbymänniskor och vänner igår. Hade en rolig midsommar igår som kändes alldeles lagom. Blev grillat, vin och jordgubbar. Göttans :P Upptäckte också att singstar är väldigt kul... men som vanligt så är jag inte så haj på guitarhero :P Är ju bra musik och så... men gillar inte när alla blir helt hypnotiserade av dom där prickarna.... Som Ina sa så, om en person spelar guitarhero, så kan liksom ingen annan göra något annat heller... haha. Blev lite "ring of fire" också såklart, även om de var allmänt svårt att få kontakt med folket man inte kände sen innan... Men men, en trevlig midsommar var det iaf :)

Vaknade imorse av kramp i vaden. Inte så trevligt. Var nog för att jag varit på gymet utan att stretcha + gick i högklackat igår.... eller ja, "högklackat". Tillräckligt högt för mej iaf. Det gjorde ont... och när jag vaknade var jag även lite smått förvirrad och trodde jag var i Halmstad, vilket resulterade i att jag höll på att rulla ur sängen eftersom jag har en mycket bredare säng där :P Hahaha, tänk om jag hade hamnat på golvet med kramp i vaden på det....! ;) Underbar morgon.

Idag har jag mest inte gjort någonting. Tänkt på flytten och surfat runt på Ikea.... Kommit fram till att jag måste börja packa :S Packar gärna upp i nya lägenheten sedan...men kan inte någon annan packa åt mej? Måste in på HFAB och välja tapeter och färg snart också. Är ju kul, men svårt att bestämma sig vilket kommer leda till att jag fegar.... då blir de halvtråkiga tapeter som jag kommer vara missnöjd med sen. Nä men gud va negativ jag är :P Är nog bara för att jag är lite orolig över att det kommer gå åt så mycket pengar när jag flyttar.... annars känns det ju bara kalas med allt annat :)

Men tack Nilla för att du hjälpte mej med flyttkartongerna!! Och att vi typ kom på ett ämne till vårt sociala utvecklingsarbete samma kväll var ju bara ett stort + :D Ska faktiskt bli kul att börja analysera och reflektera igen :) Ifrån ett sociologiskt perspektiv ;) Sociologi är fuck så intressant faktiskt. Ska bli skitkul att äntligen få läsa det igen...

Annars på gång så är det mest bara att jag längtar efter sommar och värme, har 2 av 8 veckor avklarade på det inte alltför roliga jobbet, vill ha flytten överstökad, vill gå på liseberg, längtar som f-n till Spanien och faktiskt har höga förväntningar på hösten som kommer :) Känns som det är mycket roligt på gång sista halvan av 2009! Och då vill jag inte att sommarn ska gå fort för det...! Den har ju inte ens kommit än så kan ju bara bli bättre :)



Hallå eller?

Men hallå, varför ska det vara sötingar i tvättstugan när jag har en inte bara bad hair-day utan en bad all-day...??? Jaja.... blev ju på gott humör iaf :) Jag har jäkligt fina grannar här har jag kommit på. Synd att man ser dom så sällan. Ska ju flytta ifrån dom också..... hm.

Nu har jag varit på Maxi och spanat på flyttkartonger och kommit fram till att jag eventuellt kan få hem dom själv... Men det skulle nog se väldigt roligt ut på grund av att det blir så himla bökigt för mej.... Därför är min plan att "tvinga" Nilla ikväll att hjälpa mej. Då kan hon få skämmas tillsammans med mej, och sedan kan jag bjuda henne på fika :) Låter bra tycker jag. Men får se ikväll. Är kanske ett mission impossible...?

Tänkte väl egentligen inte skriva nåt speciellt  här nu..... Ska dock försöka låta bli att bli en sån där som uppdaterar bloggen 10 gånger om dan. Är väl ingen risk iförsig med min lilla svacka som jag nyss haft här i skrivandet :P Nu ska jag gå ut i solen litegrann med min älskling i öronen :)

Och varför bröts mitt senaste inlägg mitt i slutklämmen...?

Ledig :)

Helt underbart med en ledig dag! Känns som jag inte varit det sen första dagen typ... och det har jag knappt. Var ju ledig i fredags och hade en jättetrevlig dag i Götet med Emma och hennes mamma, men det var ju inte mycket sovande eftersom jag gick upp halv 6 för att komma iväg tidigt :P Så nu har jag alltså jobbat hela helgen + måndag helt SJUKT långa dagar som gått så jävla långsamt...... därför är det underbart att vara ledig idag. Sovit till 10 :) Har massor att göra idag t.ex. skaffa flyttkartonger på nåt sätt, tvätta, köpa vin till midsommar, pumpa luft i cykeldäcken, handla mat...haha. Inte alltför ansträngande saker alltså, men ändå.  

Har kommit på att jag flyttar om bara lite mer än en månad så måste börja ta tag i det.... ska rensa ut massa struntsaker, börja planera ikea-inköp, packa såklart och försöka bestämma mej för tapeter och färg till väggarna. Usch, känner mej lite ensam med hela den här grejen... Hur ska jag kunna fatta alla beslut och hinna med allt? :( Städas ska det göra också i båda lägenheterna så småningom... Jaja. Känns som det är mycket och sådär... men är ju ändå mest bara kul om man tänker efter....! Så trött som jag är på den här lilla skit.....lägenheten :P Blir inte bättre av att dom fortfarande renoverar brevid. Jaja, nog gnällt om den saken!!! Är ju egentligen bara roligt att flytta :)

Har inte skrivit på länge här.... har helt enkelt varit för trött och oinspirerad efter jobbet. Har ju inte direkt hänt något heller... bara jobbat. Bara regnat. Trodde det var jättesoligt när jag vaknade så blev så himla glad men.....nee tyvärr är det molnigt och skit som vanligt. Men jag hoppas fortfarande. Skulle verkligen behöva lite sol.

På fredag jobbar jag till 4 och 20 över 5 ska jag ta tåget till Göteborg. Så det blir snabba ryck att fixa sig fin på midsommarafton... men det ska bli kul att träffa lite kompisar på kvällen där :) Och att komma hem till ytterby och bara slappa.....Nej, nu ska jag gå o

Jobb och regn.

Håller mest på och jobbar nu känns det som... är iförsig bara min tredje dag idag, men det känns som jag varit där ganska konstant, har varit så långa dagar. Idag är det ännu en evighetsdag, samma som igår, 13-22 :P Man hinner liksom inte göra något varken innan eller efter. Men men, imorgon är jag ledig. Ska ändå upp tidigt och ta bussen vid 8 till Gbg. Sen ska jag spendera dagen där och försöka agera guide för två finskor haha :P Kommer nog gå bra med mitt lokalsinne... och regna ska det göra också. Blir väl kanske mer shoppande och fikande än sightseeing (hur stavas det?). 

Går bra på jobbet iaf. Känns som jag börjar få koll på saker och ting, som förväntat så är det ju inte speciellt roligt..... men helt okej, och veckorna ska nog gå ganska snabbt ändå.  Nu när det är skitväder känns det bra att jobba. Längtar efter lönen :) Ska jobba helgen också, gött med ob-tillägg, fast inte så mycket tyvärr inom vården...

Har börjat med två soft-dagar iaf... första dan fick jag gå brevid på en annan avdelning p.g.a. att jag var överflödig, för det var en kryssdag på mitt schema....skitsamma vad det är, men de hade jag iaf. Hela eftermiddagen spenderade jag med en gammal dansk och hans supersöta hund. Inte jättelätt att köra rullstol och hålla i hunden samtidigt, såg nog otroligt rolig ut när jag gick runt på stan, haha! Nej usch lite halv-pinsamt :S Andra dagen, d.v.s. igår var det först möte i över två timmar så jag fick bara sitta på rumpan och fika :) Slappt och bra. Men idag blir det väl en vanlig dag. Hoppas det blir lite mer att göra, för annars går tiden så lååångsamt. Bra med lugnt ibland, men blir långtråkigt efter ett tag. Och oftast är det ju inte lugnt på ett sådant jobb så.... blir det väl inte idag. :P

Nu ska jag iaf fixa lite inför imorn så att jag kan gå upp så sent som möjligt....göra lite lunch, slänga på mej jobbkläderna och cykla iväg...!

Imorgon blir det att sitta halvsovandes på bussen med min nya mp3-älskling :)


Tråkiga dagen.

Oj vilka hedersuppdrag man får som ensam Ytterbyare i Halmstad på sommaren ^^ Ska få nycklar till två lägenheter idag så att jag kan fixa deras post/blommor... :P Hade ju hellre haft folket än nycklarna där, men så är det... 

Känns att sommarn är på gång nu iaf (och då menar jag absolut inte med tanke på vädret).... Alla börjar så smått återvända hemåt till ytterby, jag blir lägenhetsvakt, sommarjobbet börjar, flyttpackandet ska jag också börja med och pluggat har jag inte gjort på flera dagar... Ska på ett sätt bli skönt att börja jobba. Har haft alldeles för lite att göra här hemma...iaf efter studenten och det. Hade det varit fint väder, som var min plan från början, så kunde jag ju ha åkt ut till havet och sådär... men icke. Är extremt rastlös idag. Även idag har jag spenderat massa massa timmar framför datorn :P Blev iaf att jag beställde en MP3, även om den som jag mest ville ha var slutsåld överallt...?! Men blev nog en bra iaf. Jag orkar helt enkelt inte vänta. Ska ju bara nästa vecka sitta på 3 långa bussresor sammanlagt. Och det räcker att jag blir utan musik i öronen på hemresan imorn. Tur jag har litegranna på mobilen iaf :)
Eeey, nu gjorde jag det igen..."hemresan". Både Ytterby och Halmstad är tydligen hemma..... kan bli lite förvirrande för andra när man säger "jag ska åka hem imorn".... Vart då liksom? Beror ju på var man är då.... men om man inte är varken i Y eller H.... jaja, skitsamma :P

Hade en trevlig kväll igår iaf. Kul att hinna träffas innan jag åker hem.....hehe..... Halmstad alltså. Blev en lugn kväll med kubb och sådär....och trots vinet som gick rätt upp i huvudet (eller hur Sandra?) så briljerade jag såklart!! Haha. Men så mycket "partyparty" blev det väl inte, och det var det väl ingen som förväntade sig heller när vi var få från början och sen blev ännu färre.... men snart midsommar ;) Efter 2 veckor på service-boendet kommer jag vara i stort behov av VIN. Mycket vin.

Vad ska man göra resten av dagen nu då??? Tänk om jag kunde få den där kompletteringen.... den hade jag absolut haft tid med idag. Men nä då. När det är 25 grader och sol tycker nog lärarn att det är lagom att skicka den :P
Packat färdigt har jag redan gjort.... bloggat har jag gjort nu med. Mm....? Varför åker jag inte tillbaka idag istället kan man fråga sig. Här kan man ändå inte göra nånting utan att bli påhoppad "ska du duscha nu? ska du äta såhär sent?" Blir lite trött på det...  Men dom är rätt söta ändå härhemma. Men kanske ännu sötare på avstånd liksom ;)
Jaja...kl 9 bär det iväg från ytterby imorn iaf! Jag kommer typ dö (oj då, fjortisvarning) för jag har tunga väskor om vanligt. 

I vanlig ordning så skrivs det ingenting viktigt här, men typ ingen som läser min blogg ändå, haha... så det gör väl inget. Vet att de finns viktiga saker att skriva om...EU-valet är ju idag t.ex. Mitt intresse sträcker sig ungefär till att gå och rösta på rätt parti men sen.....jaa.... skulle mycket väl kunna sätta mej in i det mer. Och då hade jag också automatiskt blivit mer intresserad av det hela. Men det vill jag inte alls idag känner jag.... :P

Sammanfattningsvis så är det en tråkig dag och jag orkar inte göra något åt det. Och då får jag skylla mej själv. Bra ändå att man har en sommarn-är-snart-här-känsla, för då blir man glad trots tråkigheter :)

Lata dagen.

Klockan är halv 3 och jag har fortfarande inte klätt på mej.... (är inte naken alltså). Har suttit 3 timmar framför datorn nu :S Shit, det är inte likt mej. Men jag har försökt att hitta en ny MP3... min nuvarande bestämde sig för att sluta fungera, på två sätt, och jag klarar mej inte utan MP3 med mitt bussåkande jämt och ständigt. Har nog hittat en iaf, men måste vänta med att beställa den så att jag kan få studentrabbat.... gäller att vara ekonomisk i dessa kris-tider :P

Idag har jag visserligen suttit vid datorn 3 timmar, men gick ju faktiskt en 3-timmars-promenad i Göteborg igår med Elin. Så då går det väl jämt ut liksom? Trevligt igår iaf, fast lite kallt :) Alltid trevligt att träffa Elin och alltid trevligt att spatsera i GBG. Fick typ ångest över att jag inte bor där istället..... men vet ju att jag gillar Halmstad också :)

Nu är iaf syrrans student och allting över. Skönt! Nu kanske jag kan återgå till att bara tänka på mej själv :P Skönt för henne iaf...hon var inte så pigg på skolan det sista, haha.. Grattis igen! :)

På måndag bär det av till Halmstad igen (utan MP3 ) och på tisdag börjar 8 härliga veckor med sommarjobb....! "Yes!" :P
Nää då, det ska väl gå an... Alltid roligare när man är många vikarier där. Men undrar fortfarande om det var dumt av mej att byta arbetsplats? Annars kunde jag varit där jag var förra sommaren och trivdes jättebra.... men känns bättre att ha 1 km till jobbet istället för 1 mil. Men kanske ändå var dumt? Får väl se. På fredag är jag ledig och ska åka till Götet över dan och träffa min finska vän som inte tycks kunna hålla sig borta från Sverige....? Hm .... :P Sen blir det jobb heeeela helgen...  gott. Efter det är det mest jobb jobb jobb jobb och sen är det midsommar.

Men nu är det nog dags för mej att hoppa in i duschen....Kanske inse att det inte är morgon längre...
Men gött med lata dagar ibland :)

Potatisskalning.

Ännu en spännande dag i Ytterby... Min dag har till största del bestått av att skala potatis. Håller på och hjälper mamma att förbereda allt inför syrrans student... och när jag inte har nåt plugg så har jag liksom ingen ursäkt. Men, klart, har ju slappat lite också. Måste ju passa på att sola.... :)

Har haft en otroligt slö helg, det mest produktiva jag gjorde var att göra mej lite mer vän med häst-släktet.... gick ganska bra med den lilla hästen iaf och fölen såklart :) Sötnosar. Men den stora hästen var också ganska snäll.... ganska.

Jaja, tillbaka till idag...ingen struktur på detta. Kan inte koncentrera mej...halv-kollar på Beowulf och det är nog det sämsta jag sett, haha :P Den är t.o.m störande så att jag inte kan skriva som vettigt folk... Hahahaha det är verkligen en pojkfilm. Fast jag tror inte det finns så många pojkar ens som tycker den är bra.
Idag iaf...  har jag varit lite duktig och bakat kaka och handlat present och varit och röstat, på ytterbys bibliotek av alla ställen, vilket innebar att jag i princip fick besöka Ytterbyskolan...usch hemska tanke. Kändes konstigt att vara tillbaka på sin högstadieskola, har inte vart där på flera år..... inget att eftersträva dock.

Jaha what else? Händer inte så mycket som sagt och är ganska nöjd med tillvaron.. smått uttråkad bara och önskar folk kunde behaga sig hemåt mot ytterby när jag ändå är här... Men nä då. Linda är här men åker tillbaka till Halmstad imorn och vi har inte hunnit träffas :(  Till helgen hoppas jag på en grillkväll eller liknande annars dööör jag, på fjortisars vis :P En hel dag med släkten på onsdag också...... härliga tider. Hehe, jag är så snäll. Men som sagt så är jag rätt nöjd med tillvaron, allt känns lugnt och väldigt lagom. Skolan är nästan slut så jag har verkligen gått in i nån slags vilo-fas. Därför jag känner mej lite.....lagom kan man nog säga. Fast lagom blir ju tråkigt i längden. Men får stå ut tills på torsdag. Då behöver jag inte hålla mej hemma hela tiden. Då ska jag träffa Elin och kan prata av mej med någon som jag inte är släkt med... Innan dess är det bäst att finnas tillgänglig och hjälpa till annars blir det nog en del sura miner. Fast egentligen är det nog mitt eget gamla samvete som spökar som vanligt. På tal om spöken.... haft besök av lite hjärnspöken idag. Men det är nog ingen fara... :P

Oj jag har nog slått rekord i tråkiga blogginlägg... frivilligt att läsa. Men med min sinnesstämning (lam och lagom) så blir det så. Även om min blogg och mitt liv är tråkigt så känner jag mej nöjd faktiskt. Just nu är det skönt att bara vara hemma och inte göra nåt och äta en jäkla massa mat :)

 




RSS 2.0