Tentaveckan igång...

Usch.. pluggat hela dan på bibblan med Linda. Eller ja....jo...mer eller mindre effektivt kanske :P Kom väl inte igång förrän efter lunch. Och då åt vi en sen lunch, vid 2 haha. Jaja... bättre lycka nästa gång. Imorgon.
Helgen var bra... rätt lugn. Den bestod i stora drag av Flummiga fredan, Lata lördan och (P)sykiska söndan.
Nu är jag jättetrött... inte helt ovanligt att jag skriver det här känner jag :P Men blir trött av ännu en natt av somna sent, vakna tidigt och sen plugg hela dan.... och sen hem och städa upp efter mej själv i köket efter morgonens bravader. Välte nämligen ner min kaffeburk idag, i glas... och full med kaffe. Ni fattar ju själva hur bra det blev. Tog en halvtimme att städa upp ungefär... och jag har väl lärt mej en läxa, typ..... tycker ändå att det inte riktigt va mitt fel. Skulle ha min vattenflaska på översta hyllan... hoppade lite för att putta ner den. Är ju plast så jag tänkte att de går väl bra. På nåt jäkla fantastiskt sätt så stöter den till min kaffeburk (som ändå väger ett kilo eller nåt) på hyllan under och lyckas putta till den så att den ramlar ner.....?!?!?!?! Va är de liksom?! Så tycker väl inte att jag bär hela ansvaret. Men jag kanske kanske ställer mej på en stol nästa gång istället... kanske inte världens smartaste att "slå" ner saker från hyllorna...
Jaa... så det var väl min måndag. Nu blir det disk och efter det kolla lite Lost.
Längtar till torsdag!!! (efter tentan då...)

Snart helg!

Det här var ju inte likt mej men nu blir det tredje inlägget på mindre än ett dygn. Kommer inte fortsätta såhär kan jag lova! Men vad gör man inte för att slippa plugga?
Men nu lider trötta torsdagen mot sitt slut så sakteliga... inte helt fel. Ska bli skönt att få sova (förhoppningsvis) och sen vakna upp till en fredag och nästan helg :)
Känner mej rätt så glad nu måste jag säga, jag med mitt vinterdepp eller va de är... Men pratade med Linda nyss och hon påminde mej om allt kul vi faktiskt ska göra nu till våren. Och det är ju inte ens långt kvar :) Skojsiskojs!
Tar jag mej bara igenom nästa vecka fram till torsdag kl 14 så är det lugnt sen! Då kan min inre mentala vår begynna :P Förhoppningsvis ska man väl lyckas hitta på nåt sköj i helgen också :)
Faktum kvarstår ju att jag inte vet vad jag vill med någonting... Men inte så mycket man kan göra åt det så. Just nu känner jag iaf inte för att slösa tid på att tänka på det... Liiiite humörsvängningar bara :P
Usch... trött-huvudvärk.

Trött

Oj! Jädrans va långt inlägg jag skrev inatt. Inte ens jag själv orkar läsa det.. :P Och vad hände med mina styckeindelningar? Det där ser ut som kurslitteratur eller ännu värre... Men men.. hade väl mycket tankar som behövde komma ut. Så långt blev det.
Nu är jag iallafall hemma från bibblan igen. Effektiva som vi är skrev vi vår uppsatssynopsis på ett par två tre timmar. Och nu är jag jättetrött. Inte helt överraskande så kunde jag inte somna igår ens efter bloggandet... så har väl sovit typ två timmar. Så jag skulle verkligen vilja sova en stund och sen ta tag i nåt vettigt, plugg eller disk eller jobbsökande. Samtidigt så är jag för rastlös för att sova mitt på dan... Men min hjärna pallar nog inte så mycket mer. Så mycket som jag pluggat denna veckan har jag nog inte gjort sen jag läste juridiken.
Usch träna borde man ju göra också..... imorn kanske.
Kommer inte ens på nåt att skriva nu förutom att rabbla upp allt som jag borde göra... Det är lite så mitt liv är just nu och en vecka framöver. Så.... finns inget utrymme till andra tankar verkar det som.
Nä... jag ska göra ett tupplursförsök.

Går inte att sova inatt...

Varför sova egentligen? Kan göra så mycket annat.... jag har en hemtenta som behöver skrivas, disk som behöver diskas, tentaplugg som behöver pluggas, golv som behöver dammsugas, jobb som behöver sökas... you name it.
Nää... (eller jo, men) jag kan inte sova inatt tydligen. Har inte kunnat det på ganska många nätter, det är mycket som tänks på... om och om igen. Jag kommer hela tiden fram till att jag hinner och bör (eller snarare måste) sova... Men det hjälper liksom inte. Höll faktiskt på att somna typ tre gånger förut och det var sååå skönt. Men nä, likt förbannat så börjar tankarna snurra igen och tycker att de behöver bli tänkta. Inte sova.
Känns som det var jättelängesen jag bloggade, men såg precis att de senaste inlägget var från 21 januari. Inte ens två månader sen ju. I vilket fall.... så tog jag beslutet att sätta mej att skriva nu mitt i natten, helt olikt mej egentligen. Inte för att jag är nåt jättestort fan av att sova, men jag är ju väldigt noga med mina 8 timmar varje natt... :P som jag sällan brukar lyckas med dock. Jag vet inte om jag kommer fortsätta blogga.... men jag undrar om det inte skulle vara bra för mej att skriva av mej lite. Så kanske jag inte behöver tänka så mycket när jag ska sova...? Och när jag tänker efter så skrev jag ju typ alltid i en dagbok när jag var liten :P Får väl bara använda den här mer uppdaterade versionen istället. Som folk kan läsa...hm...?
Men jag tänker att jag skriver mest för mej själv. Kommer inte stå så mycket intressant ändå, händer inte så mycket intressant i mitt liv just nu. Eller typ nånsin. Men bra att få ut tankarna. Lagra dom på bloggen istället för i huvudet.
Det här året började iallafall BRA. Och de var då jag tänkte att jag kunde skita i att blogga. Året är väl fortfarande bra ioförsig... och har varit det hittills. Men ändå. Jag behöver nog skriva av mej som sagt. Har inte hänt så mycket egentligen, jag har bara börjat se mer positivt på saker och ting. De senaste två-tre veckorna är väl första gången i år som jag smådeppat ner mej lite över saker... och jag vet inte varför. Låg precis och tänkte på det i min sömnlöshet. Jag har verkligen inga problem. Jag har ingenting att oroa mej över överhuvudtaget. Visst, framtiden är väl lite osäker nu när jag är färdigutbildad till sommarn. Men med mitt nya positiva 2010-humör så oroar jag mej inte ens för det... Att det är så öppet vad som kommer hända känns bara kul och skönt liksom. Men ändå..... de senaste, av nån oförklarlig orsak som smugit sig på... Så har jag blivit allt mer....ja, vill inte att de ska låta allvarligt eller nåt, för det är de inte... Men lite jaa... deppig/fundersam/störd/psysikt instabil/stressad. Stressen kan jag ioförsig ganska lätt förklara med skolan. Men det kommer bara hålla i sig en veka till ungefär. Det värsta iallafall. Då är tentan gjord och min extrakurs över och det blir enbart C-uppsatsten att tänka på och inte 38 saker samtidigt som ska examineras på samma vecka. Det är nästa vecka det... underbart.
Men! För att gå tillbaka till det jag skulle komma till. Jag har INGA what so ever problem i världen. Men det känns ändå som mitt liv är tyngt av..... ett stort sorgligt mörkt moln om man får uttrycka sig så. Och det är tråkigt, det händer ingenting. Fast grejen är.... det händer ju saker..... men det verkar inte vara tillräckligt :S Eller så är det fel saker för mej helt enkelt. Jag har kommit till slutsatsen att jag absolut inte vet vad jag vill. Och att jag inte har några problem även om det känns som att jag har det. Och det är så jäkla störande för det går ju inte att göra något åt det! Och mitt liv är så händelselöst (fast det egentligen inte är det) att jag hellre skulle vara med om nåt nästintill hemskt (peppar peppar), då menar jag den milda varianten av hemskt... typ en misslyckad kärlekshistoria hade vart helt okej......alltså, jag skulle hellre vara med om något "hemskt" eller tråkigt, dåligt, konsigt.... än att det fortsätter såhär och veckorna bara går. Och att jag inte vet vad jag vill... det är det värsta. Jag vet ganska ofta vad jag inte vill.... Det kan kännas positivt ibland faktiskt, även om jag fattar att det låter väldigt negativt, haha.... Men de är gött när man bara bestämmer sig för att, såhär vill jag inte ha det och väljer bort något... och går "fri" därifrån. Men så vad vill jag? Ibland vill jag jobba, ibland vill jag plugga. Ibland vill jag bo kvar i Halmstad, ibland vill jag inget hellre än att flytta hem till Gbg (typ som att livet skulle förändras så mycket för det!), allt som oftast vill jag ha ett förhållande och tänker att jag är ju verkligen en förhållande-människa och att vara singel passar inte mej..... Men sen tänker jag att jag visst vill vara singel och jag har ju definitivt ingen aning om vad jag ens söker, så då kan jag lika gärna vara välbehövligt singel ett tag.... Aaah!!!! Jag vet verkligen inte vad jag vill! Jag vill allt samtidigt som jag vill ingenting.
Jag borde nog ge mej ut och supa skallen av mej eller liknande. Det hjälper ibland. För stunden iallafall kanske :P
Men men..... jag får väl stå ut med här konstiga humöret ett tag till. Nästa vecka när tentan är gjord ska det firas lite grann iallafall :) Sen kan det bli vår bestämmer jag här och nu. Och då ska folket dras hit till Halmstad, jag ska springa vårruset, jag ska åka till Finland, jag ska fylla år (hur kul det nu är) jag ska ta examen..... Jaa, livet brukar vara allmänt mer behagligt och roligare på våren/sommarn. Så.... kan det vara den långa vintern som spökar bara?? Kan det vara så enkelt? Nja... Men det borde iallafall hjälpa till viss del om den tog slut.
Nu är klockan halv 3 och jag ska upp kvart i 7. Härligt. Ska gå och lägga mej. Bara det att jag har blivit grymt hungrig..... det var meningen att jag skulle bli sömnig av detta. Jaja... En trött dag på bibblan imorn då. Ska bli skönt att få en till skolgrej ur världen iallafall. Men sova var det..... God natt!

RSS 2.0