Söle-helg :P

Har varit en riktigt bra helg so far. Den är ju inte slut än :) Dock har det sölats väldigt mycket. När jag säger söla menar jag spilla, ifall det finns vissa halläningar eller liknande som inte förstår det kanske.... Men, alltså! En trevlig helg.

I fredags när jag trodde jag skulle sitta i min ensamhet och kolla på Idol så blev det istället en ute-kväll på Mårtenson med massa andra trevliga sociolog-tjejer :) Kul var det! Var inte alls på g i början... blev sur på mej själv för att jag var så tråkig och inte alls på partyhumör. Men det släppte efter ett glas vin och lite bra musik på Mårtenson :)

Igår på eftermiddan... eller när det nu var, så kom mamsen och syrran. Vi gick en sväng i stan (guidad tur av mej, hehe) och bara adventsmyste mest... Alltid bra att gå i affärer med mamma också, blir billigt för mej mohahaha :P Sen hände nåt fantastiskt! Vi hittade en plånbok på gatan i stan. Sen letade vi upp människan på internet och ringde. När tanten sedan kom och hämtade plånboken på kvällen så fick jag 800 spänn av henne :D Tackar vi för! Woooho!

Men sölandet då. Mest min syrra som stått för den biten. Eller ja. Kanske jag också. Iallafall började det med att jag hällde ut ett halvt glas vatten över min dator.....! Men den verkar ha klarat sig :S
Sen igår när jag precis lagt på min julduk och gjort fint, så häller min syrra ut ett glas juice på den..... tack. Sen spiller hon nästan ut te också, men koppen var så gott som tom.... bra. Tackar vi för. Sen när jag tror att kusten är klar och sölandet försvinner med henne, så spiller jag själv ut ett helt glas vatten i knät.... Yes! Kan man få tro att det är färdig-spillt nu då? 

Så nu sitter jag bara och väntar på att Nilla ska äta färdigt så ska vi cykla in till stan och kolla på julskyltningen. Jag ska definitivt ha en chailatte då! Göttans. Fast vi får väl se...... jag kanske spiller ut den.


Ny vecka

Då var den helgen över. Och det har blivit en ny vecka.... okej det är tisdag idag, men men. Helgen visade sig bli riktigt trevlig till slut. Fredan var som sagt kalas :) och i lördags när jag kände mej lite sällskapssjuk så dök Carl banan upp som på beställning. Vi såg två halv-dåliga filmer, men det var trevligt ändå :) Söndagen blev väldigt lugn och lat.... Pluggade faktiskt en hel del på förmiddan men sen var jag mest bänkad i soffan. Saknade en riktig långpromenad... och gör det fortfarande. Regnar ju jämt. Inte nu iofs..... hm.

Idag vid 3-tiden tar jag iaf tåget till Göteborg och ska möta upp hela la familia på en resaturang. Och sedan blir det hockey. Kan nog bli kul :) Det blir en snabb-visit hemma, för redan imorn morgon vid 8 så tar jag bussen tillbaka till Halmstad. Sen blir det nog hard work hela onsdan och torsdan med utvecklingsarbetet. Ska göra våran poster (hoppas vi kan göra en riktigt grym!) och förhoppningsvis hinner vi väl skirva lite i rapporten också.

På fredag har jag tvätt-tid kl 7 på morgonen (!!!!).... Inte kul, men den enda lediga tiden som jag kunde. Måste ju städa också.... Mamma kommer ju och inspekterar i helgen :P Näääe då.... ska bli myspys att ha mamma och syrran på besök. Första Advent och sånt ju :) Då får man dricka glögg och julmust, tjoho!

Hallå... det är ju faktiskt sol ute. Då måste man gå ut. Man lär nog försättas i chocktillstånd. Blinka mot solen som en nyfödd kattunge..... haha. Vad fick jag det ifrån? :P Va tråkig jag är ibland...


Heja Frölunda!!!


Lata lördan...

Hade stora planer för den här dagen. Skulle vara duktig och plugga, dammsuga, handla mm.... Men pluggandet är ju lika med obefintligt. Tar igen det imorgon......? :P Jo det ska jag. Jag har iaf handlat, vart ute i solen litegrann (måste man ju när den är framme en gång var tredje vecka) och jaa.... Hur kan det ta så lång tid? Nu är det redan kväll ju. Typ. Jaja, blir att gå upp i tid imorn och sluta sova bort mitt liv.

Igår var en trevlig dag iaf. Julkänslorna infann sig lite när vi trängdes 5 tjejer inne i Lindas lägenhet och bakade lussekatter :) Goda blev dom! Bra förslag, Linda. Vi lyssnade på massa gammal musik och hade emellanåt djupa diskussioner om religion och vår förflutna barndom.... hehe. Sen stannade jag kvar när de andra stack och jag och Linda käkade middag och kollade på Idol. Fler sådana dagar vill man ha :)

Eftersom jag är pank tänkte jag inte göra nåt speciellt ikväll utan stanna i soffan och kolla film. Myfaktorn här inne är ju på topp just nu....! Filmer framskaffade (säger inte hur :P), ljusen tända, kaffet på gång, tofflorna på, filten och kuddarna framtagna....... Hm, men känns som något fattas?

Aha... nu vet jag. Mys-sällskap.   


Ensam i stormen

Alltså det måste blåsa väldigt mycket ute... eller ja, det ser jag ju att det gör. Men det smäller i mitt brevinkast och knäpper i mina fönster.... Och då bor jag på 8:e våningen.... korsning morsning ända här uppe. Och det är lääääskigt :S

Funderar på att krypa ner i sängen och gömma mej under täcket.... Skulle ju ändå försöka sova gott inatt. Men det kan jag ju glömma när det blåser såhär. Vet av erfarenhet att jag aldrig kan sova när det blåser massa. Får ingen ro. Min teori till det är att jag i ett tidigare liv kanske dött av/råkat ut för en orkan eller liknande.... man vet aldrig :P

Tillbaka i mörkret och regnet...

Då var Hollandsresan över nästan innan den hann börja... Kom hem i måndags, jättetrött och jättehungrig. Men det var väldigt väldigt trevligt där nere iaf :) Skönt att träffa Sandra och se att hon har det bra! Det blev mycket stadsvandringar, i både Utrecht och Amsterdam, provsmakande på lite holländsk mat, besök på Anne Franks museum, men också en del filmtittande och bara.... ja, träffa och umgås med Sandra liksom. Tur att hon kommer hem snart! Kan erkänna att jag hade en klump i magen när tåget rullade iväg ifrån Utrecht.... och Sandra stannade kvar.... *snyft*.

Idag måste vara den mörkaste och regnigaste dagen i år typ..... Och blåser massor gör det nu också. Riktig höststorm. Får sån där vara-inne-och-mysa-känsla.... Trots det har jag faktiskt varit ute på en timmes promenad idag :P Jag är lite störd ibland, men kände att jag verkligen behövde röra på fläsket lite. Speciellt efter i måndags när jag satt ner hela dan i diverse fordon. Men jag kan säga att jag hade iaf regnjacka på mej, inte byxorna dock.... är väl tonårstjejen inom mej som inte är helt okej med det. Men jag blev blöt iaf. Trodde inte att det regnade mycket.... Kunde bokstavligt talat vrida ur mina handskar när jag kom in. Men nu kanske jag kan få sova inatt. Somnade sent igår och drömde massa konstigt så känner mej inte speciellt utsövd. Tror att min hjärna var trött men inte kroppen, så får väl se om det går bättre idag.

Igår var jag och Heidi och gjorde vår sista intervju med en snubbe. Vi ligger före vår tidsplan och det känns riktigt GÖTT :) Imorgon (eller fredag) ska vi sätta oss och börja skriva lite på projketrapporten. Och det jag egentligen borde göra nu är att läsa på lite om teorierna men istället sitter jag här.... Borde packa upp min resväska också.
Usch! Inte bra att blogga.

Iaf kom jag fram till igår att kriminella personer egentligen är fina männsikor som bara hamnat lite (eller mycket) snett. Om det inte var nån som visste det..... hrm. Haha. Väldigt svårt att föreställa sig att dom killarna vi intervjuat har begått några brott.... vad dom nu har gjort. Men men, klart att det finns ju brott som man faktiskt inte kan förlåta.... eller människor som inte är så fina och goda. Finns det onda männsikor? Hm... jag undrar det. Men hur mentalt sjuk, eller hur stor tragedi måste man inte råkat ut för.... för att t.ex. mörda någon eller något ännu hemskare...? Jag vet inte.... Och vet inte varför jag sitter och funderar på det nu.

Annars är läget bra med mej tycker jag. Ser framemot advent och julafton och våran minijulafton som vi ska ha...och nyår! Och snö..... om det kommer någon. :) Känns som sista delen av 2009 kommer bli väldigt bra. Om jag vann några tusen och hittade någon att bli kär i så skulle jag kunna se tillbaka på 2009 med en mycket god känsla :) Vi får väl se.... tvivlar ju på att nåt av det där kommer hända. Men har ju varit rätt bra ändå som sagt. Eller ja.... allt har ju inte precis varit toppen. Men jag känner att det hände nåt efter sommaren... Tog ett steg i min personliga utveckling tror jag :P Hehe. Flummigt det här. Dags att istället påbörja kampen mellan datan och empowerment-boken..... Kolla på en serie eller plugga...? Lätt val. Men det lätta valet är inte det rätta valet, hahaha..... Tur jag kan underhålla mej själv i min ensamhet :P

Tisdag

Trött trött trött.... men nu är de snart lite semester iaf :) Har inte bloggat på ett tag men jag är nog i en liten bloggsvacka igen... orkar inte. Har inte hänt så mycket spännande ändå :P Varit hemma nu två helger i rad. Första helgen blev det lite halloween-firande och utgång, ganska trevligt. Denna helgen var det mest bara massa släktkalas och sånt...

Kom tillbaka till Halmstad igår morse vid 10... gick upp kl 6. Sen när jag kom fram med bussen var det bara massa stressande för att hinna göra mej i ordning och äta innan det var dags för att intervjua folk till vårat utvecklingsarbete. Var lite nervös inför det måste jag erkänna. Men väl på plats var det ju inga problem överhuvudtaget. Det värsta som hände var nog att jag höll på att få ett skrattanfall under en av intervjuerna... :P Hahahaha....... Men lyckades hålla tillbaka som tur var. Hade ju inte varit så snällt. När jag kom hem efter det var jag hur trött som helst... men fick ändå cykla iväg och handla och bla bla bla.... Jobbigt var det. Är liksom inte bara trött utan det känns som jag håller på att bli sjuk... Och det gillar jag inte. Ska ju faktiskt åka till Holland på torsdag :S
Idag har varit en lika trött dag, vilket har gjort mej ännu tröttare. Det började med en tråkig, men faktiskt lite användbar, föreläsning. Den slutade 11 istället för 12, vilket innebar att vi var tvunga (jag, Nilla å Heidi) att fördriva tiden ända till kl kvart över två... då vi skulle träffa en lärare för att få reda på vår komplettering. KUL!! :(
Väldigt uppmuntrande. Och jag är jättetrött som sagt.

Så om ni ursäktar mej tänker jag halvsova i soffan en stund. Verkar inte kunna skriva något positivt nu ändå. Vill inte bli sjuk!!!! Har absolut inte tid med det. Men..... jag blir ju iförsig aldrig sjuk. Inte när jag vill det iaf. Så då är det väl klart jag blir det nu....

Ska iaf färga håret sen. Det borde muntra upp mej :) Fast just nu känns det inte som jag orkar det alls....

Nä! Dags att sluta innan ni tror att jag är den store pessimisten himself. Vem det nu är...

RSS 2.0