Fy på mej

Fy på mej jag har verkligen segat till mej med bloggandet.... Förhoppningsvis tar inte alla mina två läsare för illa upp :P Men känner på mej att det nog bara en svacka faktiskt. I'll be back!! :) Inte just nu dock.... får bli ett kortare inlägg. Tänkte ta en snabbdusch, sen SOVA. Bakis och trött. Hade en väldigt trevlig kväll igår... eller en hel trevlig helg faktiskt med Elin och Carro :) Var på Mårtenssons för första gången (!) och det var himla bra ställe faktiskt.... snäppet bättre än Moon faktiskt. Men nästa utgång blir nog i gamla goa Göteborg tror jag. Eller nej, Kåren kanske :) Aja, skitisamma, det blir inte än på ett tag, thank you very much! :S Dock slutade kvällen på ett lite udda sätt. Väldigt konstigt..... Ber om ursäkt till Elin och Carro. Men jag hade skittrevligt även om det kanske verkade annorlunda just då...! :P

Annars har jag bara haft en lugn dag. Illa tvunget typ. Har mått illa hela dan. Måste ha vart den jäkla shotten för 106 dyyyyyyra kronor! Helt sinnessjukt. Iaf så vinkade jag av flickorna, köpte lite välbehövlig cola, sen fastnade jag i soffan resten av dan. Kollade på The reader och Twilight. Den första var tråkig och deprimerande, den andra var jättejättebra! Varför har jag inte sett den tidigare? Och en två ska det komma också har jag förstått.....? :) 

Annars har ju tankarna såklart gått en del till Sandra. På språng nere i Europa som hon är :) Jag hoppas verkligen hon tar vara på sin tid i Holland nu. Hon har ju velat plugga utomlands... typ alltid. Visst man längtar hem och sådär, men rätt var det är så är man... eller du Sandra... hemma igen :P Då vill du inte ha spenderat hela resan med att längta hem. Men det kommer du inte göra heller, tror du kommer ha hundra gånger roligare än jag hade som aupair :P Fast allt runtomkring var förstås kul :) Jaja, hoppas du får det riktigt bra!!! Jag kommer på besök :)

Nä! Nu ska jag hoppa in i mitt mögelbadrum och duscha :P Man får ju se representabel ut när hantverkarna springer ut och in här imorgon.... Dock ingen snygging som hittat hit än. Ingen under 40 ens typ :P 
Aja, färdig-tjötat.

 

Tillbaka i swiiiiden :P

Nu är jag hemma igen efter en hääääärlig semester i Spanien :) Två veckor med lite av allt. Fast med mycket sol och värme. Skönt! Det behövdes verkligen. Har ju lidit av solbrist större delen av sommaren. Att det faktiskt var fint i juni (och april) är ju tyvärr lätt att glömma efter en månads (eller mer) konstant regnande. Med lite av allt, menar jag att vi har sett och gjort mycket olika grejer. Lite kultur, lite historia, lite nöjen och lite sol och bad. Perfekt kombination :) Vi bodde i 4 olika städer och fick se både turist-Spanien och riktiga Spanien, vilket jag föredrar :P Lite kort kommer väl eventuellt upp på facebook, Sandras finns där redan ;)

Sen jag kom hem i fredags kväll vid 11, så har jag kämpat för att hålla kvar solbrännan, haha.... nää då. Bara lite. Men som vanligt så har duktighets-syndromet ett starkt grepp om mej och jag har fixat och donat och tvättat och planerat och bokat tider här och där. Först när jag har fixat allt på min to-do-list, så kan jag ta de lite lugnt...... Okej, jag har väl inte precis slitit ihjäl mej. Sovit till 10 och mest suttit vid datorn, men ändå. Nåt som dock är jävligt störande är att om våran dator där uppe inte var DUM I HIVUDET så hade jag typ redan varit klar..!!! Mamma och hennes jäkla antivirusprogram. Eller va de nu beror på.

Denna veckan är jag alltså hemma i y-by och mest softar, men också fixar lite som sagt. På söndag blir de inflytt äntligen i nya lägenheten :) Jag vet inte ens hur den ser ut, nu när mamma och pappa varit där och tapetserat och haft sig. Muy muy spännnade måste jag säga! Sen ska jag och syrran vara väldigt händiga och måla köket bland annat. Kommer bli såååå fint :) Ska bli skönt att få ha sin egen lägenhet igen och......jaa, ta hand om sig själv.

Skolan kan jag inte påstå att jag längtar till ännu. Känns bara som1 september kommer för snabbt och det kommer bli jättemycket att göra i skolan. Okej, jag vet att jag kommer tycka det är kul sen när jag kommit igång. Men just nu har jag knappt koll på vilken kurs jag ska läsa eller vilka böcker som jag ska beställa. Vilket jag borde göra typ nu. Men inte lätt utan litteraturlista. Och jag har inte ansökt om stuidemedel heller. En av dom grejer jag skulle ha gjort idag om datan inte varit helt fucking störd.

Fjortisvarning igen på mitt skrivande..... :S

Nä nu ska jag äta lite milka-choklad som jag köpte i Spanien :)
Sen är det dags att vara duktig igen.


Spanien imorgon!!!

Äntilgen är det söndag! Hinner egentligen inte skriva nu, ska städa och duscha och packa det sista innan Sandra och Linda kommer :) Så hela jäkla historien med städbesiktningen kan jag ju ta en annan gång.... eller inte alls. Blir bara sur ändå när jag tänker på det. Men nu har jag lämnat in nycklarna till skitlägenheten, jobbat färdigt (även om det säkert blir ett par dagar i slutet på månaden) och gjort allt annat tråkigt som måste göras, så nu kan jag släppa allt i två veckor!

Så ses om två veckor nånting!!! Ha de braaaaa i regnet :P

RSS 2.0