Helsinki Calling

Då sitter man i ett jättestort, gammalt och fint hus på Brändö utanför/i Helsingfors. Bara sådär, imorse vandrade jag genom lilla Ytterby på jakt efter min resväska som fanns att hämta på pappas jobb. Snodde en Metro också. Men nån bulle fick jag minsann inte...


Iaf... jag kom fram vid 4-tiden (eller 3 svensk tid) och Emma var snäll och hämtade mej. Så nu är jag alltså i det här huset där hon delar övervåningen med 2 kompisar, väldigt stort... och mycket mysigt måste jag säga. Vi har mest tatt det lugnt och gjort middag (massa mat) och kollat film. Imorgon hoppas jag på en vårfin dag på Sveaborg :)


Vet att det var längesedan, eller ja, ganska... sen jag skrev senast, men ska försöka att inte sega till mej för mycket. Men det ska nog gå ganska fort att uppdatera er om vad som hänt.... det har vart för lite plugg och......hm.......va har hänt egentligen......?......för mycket tåg/flyg/bussåkande. Men men, nu tar jag semester i några dagar och ska verkligen försöka att inte tänka på skolan. kan vara bra att släppa det ett tag så är jag mer laddad sedan!


Ha det bra :)

Fy va tråkigt

Tråk tråk tråk...... Det är grått och tråkigt ute, jag läser metodböcker (!) och dessutom är det torsdag på det! Vilket är en tråkig dag. Så just nu har jag tråkigt. Är uttråkad. Kan inte klockan bli 5 snart så jag kan bege mej till Linda istället? Eller så kan det bli lördag! Då sitter jag på bussen hem, med väskan packad för att bege mej till Suomi. :) Lite plugg blir det i helgen, men mest hoppas jag på slappande och massa mat.... Bio och träning med Elin ska det också bli! :)

Näääe usch...... är väl bara att sätta igång igen. Läsa liiite till.
Tråkigt!!!

Seg morgon

God morgon! God men otroligt segstartad morgon.... Tog en timme innan jag kom upp ur sängen och nu borde jag verkligen börja plugga. Men.... jag har ju hela dan på mej. Jag och Nilla bestämde att vi bara skulle läsa massa teorier och metoder och hit och dit idag.... Känns som att det bara blir en massa spekulerande om vi ska försöka skriva nåt på uppsatsen utan att ha läst på. Dessutom svarar aldrig vår handledare på vårt mail! Sådär.... det var två bra anledningar till att vi inte är i skolan idag :P Jag borde ju fortfarande läsa men....  Ska snart göra det. Först kaffe.


Ikväll ska jag hem till Linda. Vi tänkte försöka fixa lite jobbansökningar och kolla upp lite inför Vårruset. Vi ska ju såklart ordna ett lag så att vi får en picnick-korg! :)  Som vanligt så ville hon bjuda på middag. Hon skämmer bort mej :)
Något väldigt irriterande är att jag gör massa fina styckeindelningar i inläggen, men på nåt fantastiskt sätt så blir ändå texten helt ihopknödd när inlägget publiceras..... så att ingen orkar läsa! Jag ber om ursäkt för detta :S Är det nån som vet hur jag fixar det så säg till!

ditt å datt

Se där ja... nu börjar de långa mellanrummen mellan varje blogginlägg redan. Jaja.... long story short; påskhelgen var mycket rolig med goa kompisar hemifrån och en del trevliga Halmstad-bor dessutom :) Mycket nöjd med helgen! Kände att jag behövde det efter tentor och skit.... Torsdagen förresten, efter tentan... ja den var också mycket trevlig :) Inte mycket att klaga på där. Dock så försvann min motivation nånstans under helgen.... jag trodde jag skulle få nya krafter liksom, efter lite roligheter, men näe.... Känner inte för att plugga. Överhuvudtaget. Men... är ju fortfarande nöjd med vårat uppsatsämne och sådär, så nånstans långt inne finns väl motivationen ändå kanske... Ska ju till Finland om en vecka! :D Efter det kanske den kommer tillbaka. Då har jag ju haft längre ledighet än vad som borde vara tillåtet....
Annars skulle jag bara vilja säga att det "hänt" en grej som är mycket mysko. Mysko mysko mysko...... Det måste väl ändå finnas nån slags mening med detta? För gör det inte det.... så är det bara STÖRT. Och irriterande. Och i så fall tror jag inte på ödet mer.... Så där blir det inte bara av slumpen. Jag behöver för den delen inte tro att det bästa ska hända. Men nån slags jäkla mening måste det väl ändå vara med detta? Konstigt som bara den annars.....

RSS 2.0