Bara torsdag.

Jaha, än så länge är det bara torsdag. Vill ju ha söndag nu. På söndag kommer Sandra och Linda hit och så ska vi åka tillsammans ner till Malmö. Sen ska vi ladda inför Spanien! :) Planet går från Köpenhamn på måndag vid 1-tiden nån gång, 10 över var det kanske...? Äntligen! Då får man förhoppnigsvis lite sommar och semester-känslor. De har ju varit totalt obefintliga den senaste månaden... Usch. Jäkla skit-land. Det har varit som höst. Och inget roligt har jag gjort. Bara jobbat......nästan iaf.
 
Men nu har jag höga förväntningar på augusti! Först blir det Spanien i två underbara veckor. Sen när vi kommer hem så ska det vara sol och 25 grader. Jag ska ut till Nordön och bada, gå på Liserberg och få pappas grillade mat!!! Isåfall kan jag se tillbaka på sommaren 2009 och vara nöjd :). Och inflytt i nya lägenheten blir det förstås också!  

Sen får man komma tillbaka till skolan och känna sig lite smart, istället för att slava på hemtjänsten där ingen gör något annat än gnäller... som ni märker så gnäller även jag :P Nästa sommar blir det annat jobb!!! Hoppas jag innerligt......
Men nu är det bara tre dagar kvar att jobba, eller kvällar rättare sagt. Egentligen inte alls jobbigt, men känns så segt att gå dit. Jag vil bara till Spanien nu! Blir väl några dagars jobb i augusti också... Lika bra att passa på och få in lite pengar till septemer också. Sen vill ju inte kommunen ha kvar mej ändå, eftersom jag inte är undersköterska och det ska bli nya regler och grejer. Men det är okej för mej, haha! :P


Idag händer inte mycket. Har sovit halvdåligt. Vaknat flera gånger och sådär. Vet inte varför. Hittills har jag bara sovit bra en natt i Lindas lägenhet.... Tror iförsig inte att det beror på lägenheten, är nog mera bara att jag är så uppstissad. Kan inte svara på varför jag är så "speedad". Vill nog snabba på dagarna. Och nätterna. Men det kan man ju inte. Lika bra att jag ska jobba egentligen. Dom timmarna brukar ju gå ganska fort. Väldigt tråkig grå dag idag. Sitter bara och väntar på att gå till jobbet liksom....


Men igår var en trevlig dag. Man fick till och med se solen litegrann. De va ju f-n inte igår. Eller jo, det var ju de det va men... :P Jaja, ni fattar. Var iaf på Eurostop med Nilla och åt på Max :) Så köpte jag nya skor och lite annat som jag behöver till resan. Sen, när Nila inte orkade med mej mer, så cyklade jag in til stan istället, och hittade en hel del till :P Fick inte tag på allt jag behövde men det kan man ju lika gärna försöka fixa där nere istället. Är väl biligare och roligare att shoppa där liksom. Så nu är jag faktiskt färdigpackad, flera dagar för tidigt. Men blev ju så eftersom jag flyttade ut och allt. Har inte saknat lägenheten en sekund :P Dock har jag saknat gamla Ytterby litegrann.... Blir nog att jag åker dit när vi kommer från Spanien. Nycklarna till lägenheten kommer ju ändå vara där, så jag måste väl :) När jag väl kommer dit så kommer det ha varit över två månader sen jag senast var där, i början på juni.... Så det var längesen. Tycker jag.

Imorgon ska jag försöka dra in till stan en sväng innan jobbet. Är ju Marinfestivalen nu. Tänkte kolla på Ostindiefararen. Den måste man ju se nån gång. Jag tror inte jag har sett den......? Inte vad jag kommer ihåg. Är ju rätt illa som halv-göteborgare. Så jag har tvingat med Nilla. Imorn ska jag lämna in nycklarna också till gamla lägenheten. Så är jag av med den för gott sen :) Haha, låter som jag hatar den. Jag har trivts bra där faktiskt. Bara nu det sista halvåret kanske som jag verkligen tröttnade.... men innan dess så var jag så nöjd så :)

Nä! Ska jag göra nåt nu kanske......


Stora flyttdagen.

Så där ja...... nu sitter jag i min lånelägenhet, hehe. Nää då. Känns nästan som hemma. Trivs ju hos Linda :) Här ska jag bo den kommade veckan. Sen bär de av till Spanien i två veckor, och sedan till min egen nya lägenhet :)

Denna dagen har bestått av mycket bärande och släpande.... är väl givet när man flyttar :P Faktiskt skönt att ha lämnat gamla lägenheten. Hela mitt hem har nu istället tryckts in i Lindas vindsförråd! Fantastiskt att allt fick plats!
Tack mamma, pappa, Karin och även stoooort tack till Linda och Emma som hjälpte till när allt skulle in i förrådet. Gick hur smidigt som helst.

Efter att flyttandet avklarats blev det familjemiddag på the favourite (stavning?) place: Lax-butiken i Falkenberg. Mycket trevligt och GOTT. Sen fick vi köra tillbaka til Halmstad och för att dumpa mej, sen tycker jag nästan det var lite sorgligt när jag skulle säga hejdå till familjen...... :´( 
Faktiskt ledsamt.
Men kom sedan på att det bara är tre veckor kvar tills jag träffar dem igen. Varav två i Spanien! Och då kändes det redan lite bättre.... tre veckor går ju i ett nafs :) Inte för att jag vill att Spanienresan ska gå för fort :P Jag saknar dom inte SÅ mycket, haha.

Det har varit en väldigt intensiv dag känns det som. Upp tidigt och ta svåra tapet-beslut :S (hoppas jag inte ångrar mej) sen började flyttandet som höll på i ett...... i 4 timmar kanske. Sen blev det ännu lite extrasvängar när vi skulle hämta min mat från kylen o.s.v. Sen till Falkenberg och tillbaka, som sagt. Efter det började jag röja lite här hos Linda. Bädda, duscha, packa upp grejer och sådär..... och nu är jag TRÖTT. Har egentligen tänkt sticka till Nilla och se på film..... men först måste jag gå hem till mej och hämta cyklen. Sen cykla därifrån......och nääääe. Jag orkar inte. Hoppas du inte blir lessen på mej nu Nilla! Men en äcklig trött-huvudvärk börjar smyga sig på dessutom.... :( 
Blir nog halvsovande i soffan här ikväll istället.....

Nu orkar jag inte ens skriva mer :P

Men glad är jag iaf :)

Flytt på hjärnan.

Hux flux så har jag bara en vecka kvar i denna lägenheten! Har pratat massa med mamma och pappa idag, även Linda vars lägenhet jag ska invadera :P
Eftersom jag inte får tag på Herr Viktig eller vem han nu tror han är.... så får det bli en mellanlandning hos Linda. Tack igen! :) Sen får The Samuelsson's rycka in ( - mej) och flytta allt från Linda till min nya lägenhet. Allt medans jag är på bekvämt avstånd i Spanien :P Känns ju inte helt okej..... Vill inte att dom ska behöva göra allt utan mej. Men samtidigt skönt att invadera Lindas lägenhet så kort tid som möjligt. Men dom ska ju iaf bara ställa in allt..... upp-packandet sköter ju jag. Pappa tycker tydligen att jag är fullt kapabel att måla om i köket också......hm....? Jaja, det löser sig! Detta är iaf vad jag har på hjärnan nu :P Och jag ska på nåt sätt lyckas sortera (både hjärnan och lägenheten) i 3 olika....ja, va ska man säga? 3 olika packningar. Flytten, Spanien och till veckan som jag bor hos Linda. Usch :S
Dessutom måste jag komma fram till vad jag vill ha för tapeter/färg....  på en vecka.

Dagen har alltså mest bestått av att prata i telefon. Så något packande har jag tyvärr inte hunnit/orkat. Slutade 10 igår och mötte upp Nilla och hennes pojkvän för ett glas vin. Mycket trevligt :) Men då ställde min hjärna in sig på helg, vilket gjort att jag absolut inte är sugen på att cykla iväg till jobbet om en kvart......suck!!! :(
Men men, igår gick tiden rätt snabbt iaf.... jobbade 17-22 då också. Så går väl förhoppningsvis snabbt idag med. Men jag märker verkligen att jag inte är närvarande mentalt på jobbet, det är bara flytten och Spanien-resan på min hjärna..... Får nog skärpa till mej innan jag glömmer något viktigt, typ nån medecin eller så.... än så länge har jag bara glömt vart jag ska och såna grejer. Tappat bort mitt schema (som jag sedan sprang och letade efter fast det låg i min ficka!) och gått in på fel ställe och sånt.... Var verkligen förvirrad igår! :P Hahaha...... men det är bara så SJUKT SKÖNT att det bara är 2 veckor kvar till Spanien!!!!!!! :D

Gladare :)

Oj då, kan lätt bli lite halvdeprimerade inlägg när man skriver framåt natten...
Men tack för att ni muntrade upp mej med era kommentarer :) Det ska väl som sagt lösa sig allt det där. Ska inte skriva mer om flytten idag. Blir ganska tjötigt kan jag tänka mej :P Blir t.o.m trött på det själv.

Nu ska jag snart bege mej till jobbet med huvudvärk och mensvärk, tjoho.... Men det ska nog gå bra. Jobbar bara 17-22. Så får man bara hoppas på en lugn kväll och att det är rolig personal inne :)

Idag har jag inte gjort så mycket. Gick en sväng på stranden men det blåste massa massa, så det var inte direkt skönt.... Sen har jag mest suttit vid datan och drömt mej bort till Spanien. Börjar ju närma sig och jag ser framemot det sååååå mycket :) Har beställt pocketböcker som jag kan läsa på stranden och sådär. Underbart ska det bli!!!

Nä nu måste jag hoppa i mina vackra "arbetskläder"..... Skadar ju inte att komma några minuter för tidigt. Har ju inte gjort det hittills så kanske är dags?



Ensam är stark. Speciellt jag.

Nu sitter jag vid datorn, och som så många andra kvällar smyger sig curry-doften in genom fönstret.... fiskmåsarna skriker och hastighetsbegränsningen överstigs på Laholmsvägen.... Ambulansen och mc-turisterna kommer med jämna mellanrum. Studenterna gapar och mitt golv vibrerar av grannens bas. En helt vanlig kväll. Okej.... faktiskt ingen som gapar eller spelar hög musik idag. Men det är det ju vanligtvis på onsdagar när kårpuben har öppet.
Kommer väl inte sakna denna lägenhet överdrivet mycket......! Dock blev jag jäkligt sugen på kårpuben nu :P Är kul emellanåt iaf!

Måste säga att jag blev grymt besviken idag när jag vaknade och såg hur mörkt och grått det var ute. Skulle ju till stranden! Istället fick jag snällt stanna inne och packa/röja/städa/diska... Har väl inte varit överdrivet hurtig kanske. Inte så lätt. Är ju inte svalare ute även om solen skiter fullständigt i Halmstad. Så har ju fått göra detta med 27 grader (och mer) i lägenheten. Har även haft min dagliga dos av psykopatiskt stalker-beteende. Ringt till gubbens jobb (där han tydligen inte arbetat på 4 månader) och skickat ett mail till honom. Sen kan ju alla räkna ut hur framgångsrikt mitt jagande varit. 

Tur att jag har Linda och Nilla här som erbjudit sig att hjälpa till genom att jag får ställa mina grejer i deras lägenheter och förråd. Tack! Kommer ju typ ockupera hela stackars Lindas lägenhet. Det får bli den yttersta nödlösningen.... vilket det lutar mot nu. Men på grund av att flytten blir framflyttad kommer typ inte mina föräldrar att kunna hjälpa till. Fantastiskt!!! Inte med själva flytten från Linda till min lgh iaf. Och jag kan inte begära av mina kompisar att komma och bära möbler, därför kan jag nog räkna med att få flytta i princip ensam. Är ju inte helt omöjligt att klara av. Låna bilen och släpa lite. Är väl kanske soffan och teven som blir lite fysiskt omöjliga att ta själv, men annars så....

Känns som att jag mer och mer kan dra slutsatsen att man verkligen bara har sig själv här i livet. Man kan bara lita på sig själv och man måste göra saker själv om man vill få något gjort. Annars händer det inget. Man kan inte vara beroende av någon annan. Det har jag fattat som singel i, faktiskt, snart ett år.  Man har bara sig själv i slutändan. Men om man har förstått detta, så blir man nog stark också. Jag har säkert inte förstått det fullt ut.... jag menar jäkla tufft liv har jag inte haft :P Mina föräldrar är inte ens skilda som många andras, haha.....
Men ändå så känns det som att jag har det nånstans i bakhuvudet men inte riktigt kommer åt det. Liksom vetskapen om att man är ensam. Lika bra att inse det så att det inte kommer som en chock den dagen som jag verkligen verkligen kommer vara ensam. Den kommer säkert.
Jag kan ju lika gärna börja med att flytta ensam, för jag vet att om jag väl börjar med någonting så ska jag fan klara det hur lång tid det än tar. Och hur mycket jag än skämmer ut mej och framstår som en idiot. Är faktiskt envis, när det gäller  saker som spelar roll och är viktiga.
Fast lånar jag bilen så har jag ju faktiskt indirekt hjälp. Dessutom ska ju pappa tapetsera för mej också :P Men kan jag inte låna bilen så blir det minst sagt komplicerat. Men man kan hyra en bil....! Där ser ni, man kan göra allt själv. Och då känns det som jag borde göra allt själv, istället för att störa andra. Tycker inte om att vara en belastning för andra. Har redan uplevt den känslan alldeles för mycket.
Men oftast är jag nog inte så ensam som jag känner mej.

Ursäkta det långa blogginlägget.



Avklarat!

Japp! Inga problem att ta sig in i min blivande bostad. Hann stå max 3 minuter utanför porten innan en gubbe med rullator kom och släppte in mej. What goes around comes around.... Jag hjälper gamlingarna och gamlingarna hjälper mej :) Så nu har jag slängt in en lapp till den dära typen. Att han ska ringa mej ASAP, haha.... näe så skrev jag inte. Men nästan. Dock såg jag genom brevinkastet att golvet var fullt med post, så kan ju hända att han inte är hemma, bortrest eller så, eller så har han bara fått väldigt mycket reklam idag. Men nu kan jag verkligen inte göra mer än att vänta. Har ringt, skickat nummer, skickat sms, skrivit lapp..... Kan ju fråga om hans mailadress också kanske ^^
Inte alls nån stalker här inte.

Har även flyttpackat ännu mer idag. Hur ska man göra när man har slut på kartonger och man fortfarande har alla kläder, skor, glas, porslin, köksredskap, handdukar och lakan kvar att packa...??? Och ännu mer på det egentligen. Sen fattar jag ju att allt inte måste ner i kartonger, köksbordet t.ex. Men ändå...? Löser la sig!

Orkar inte tänka mer på det nu iaf. Inte el-leverantör och sånt heller. Nu ska jag lägga mej i soffan och kolla på film. Änna' dags, ska ju ändå upp halv 6 imorn..... Men har delat pass, så då jobbar jag bara 7-10, och sen börjar kvälsspasset kl. 16. Så 3 timmar kan man väl hålla sig vaken innan man får gå hem och ta en tupplur. När man börjar 7 4 dagar i rad, går tyvärr ens fritid ut på att sova :P I stort sett iaf.

Nä, alla får ha en trevlig helg. (Bäst att säga det innan jag förtränger att det är helg eftersom jag ska jobba)

Nerv-vrak :S

Ledig idag. Skönt! Är ju tråk-väder men då kan man vara inne och slappa med gott samvete. Jag hade stora ambitioner med den här dagen och tänkte dra till gymmet på förmiddan.... men men. Blev inte så. Tänkte sticka dit imorn istället, men det är typ fjärde gången jag skjuter upp det denna veckan så.... :P Idag blev det istället en del godis handlat på Maxi så tänkte slänga mej i soffan framför en film ikväll. Måste tvätta och tråka mej innan dess bara..... suck.

Snart ska jag ge mej ut på ett litet mission. Försöka lägga en lapp till nyckel-killen i hans postfack. Problemet är att porten in är låst, så jag får snällt stå och vänta tills någon ska ut eller in. Borde ju inte ta så lång tid, bor många i huset... Men bara för jag kommer stå där så tar det väl jättelång tid innan nån kommer :P Brukar vara så. Så får jag hoppas det inte börjar regna heller.... Och sen måste han verkligen ringa mej!!! Nu är det bara två veckor kvar. Risken finns ju också, att även om jag äntligen skulle få tag på honom så kanske han säger att "näe du kan inte få nycklen tidigare".... Min magkänsla sa mig redan då, när jag tittade på lägenheten, att han inte var så pålitlig :O 
Och jag har ju ingen rätt egentligen att köra ut honom tidigare. Därför känns det så himla överdrivet att stå som en psykopat utanför den låsta porten och smita in och trakassera honom med lappar och grejer :S Känns lagom phsyco. Men faaan att jag ska ha den jävla nyckeln, jag tänker inte ge mej!
Om han inte säger nej då...... :P Inte så mycket att göra isåfall.
Sen oroar jag mej för elabonnemag och sån skit. Hur funkar sånt?! :S Tänk om allt sånt måste göras vid inflytt men då är ju jag i jäkla Spanien...... I'm a wreck känner jag. Nerv-vrak. Hatar att inte ha kontroll över saker.

Ska försöka skriva ett lite mer positivt inlägg senare :S Då kanske jag har lyckats med mitt mission också. Sen vette sjuttan om han ringer mej för det....?


Torsdag.

Här händer inte mycket. Nu ska jag äta lunch, sen dra iväg till jobbet och jobba 13-22. Samma som igår, hela dan försvinner verkligen :P Men men, är inte många veckor kvar nu, sen blir det Spanien :)

Förutom att jobba så går jag mest och oroar mej för flytten. Lättare att få tag på kungen himself än den där jäkla typen... problemet är ju att om jag inte får tag på honom kan jag inte få nyckeln tidigare och isåfall kan jag inte hjälpa till med min egen flytt...!!! Ska mina föräldrar göra hela skiten då liksom...? Känns inte bra. Blir skit-krångligt. Men imorn ska jag försöka få lämnat en lapp till honom, så får vi väl se om han ringer nån gång....

Hela helgen blir det jobb. och flyttpackning. Nästa vecka ska de bli fint väder igen säger dom så då ska jag försöka satsa på stranden... efter jobbet såklart :P Ursäkta att jag gnäller men de är bara så jäkla tråkigt... eller nej, inte egentligen. Det är bara tråkigt att jobba helger och kvällar och sådär. Väl där är det rätt kul. Speciellt om "rätt" folk är där och jobbar, haha. Sen är det rätt segt att bara ha en enda ledig helg till i Juli. Hinner inte träffa nån eller hitta på något kul.

Nej oj! Nu måste jag käka så det inte blir för stressigt sen. Skriver nog mer imorn. Ledig :)

Uttråkad och knäpp.

Är uttråkad nu.... .en hel ledig dag i ett regnigt Halmstad omgiven av flyttkartonger. Inte bra för mej. Blir så sällskapssjuk. Tur folk ringer en iaf. Borde vara hemma i pytteby med alla andra egentligen... men men.
Blir alldeles för mycket facebook också. Det blir jag knäpp av. Så är det ungefär som om hjärnan skapar något "spännande" eller iaf nåt som händer (!) bara för att jag är så uttråkad liksom... Så nu tänker jag lite för mycket. Och tankarna går i fel riktning.... hmf.
Har ju varit med kompisar hela helgen, men jag behöver bara en dag i den här trööökiga lägenheten så blir jag helt rastlös...... Klart, är väl lite försenad söndagsångest också. Är ju söndag för mej idag kan man säga. Usch!

Så vad ska jag göra nu? För att skingra tankarna....? Sätta på hög musik och flyttpacka lite till?

Rolig helg :)

Nu var helgen över igen.... min sista lediga helg denna månaden kan man säga :( Har fått ett hemskt schema, så har bara en ledig helg till och då är det flyttdags. Så mycket annat hinns väl inte med. Men men.... det där kan jag ju låta bli att deppa över. Har ju den bästa delen av sommaren kvar, i augusti :)  Mer pengar blir det ju också med helg-OB. Idag är jag iaf ledig och har haft en härlig helg i Malmö! Vi tog verkligen tillvara på det sista fina vädret som var och spenderade hela dagen på stranden. Först sol och bad, sen grillning på kvällen. Efter det blev det utgång och jag fick "dansa av mej" och halvtvingade Sandra litegrann fast hon hade ont i fötterna :S
Nu ska jag bara våga logga in på banken och se hur mycket pengar jag gjort av med.... usch.

Förutom en rolig helg har det inte hänt så mycket nytt på Anneli-fronten. Kan ju säga att dejting-grejen löste sig på bästa sätt. Jag slapp säga något eftersom jag fick ett sms av honom, där han sa typ det som jag ville säga.... att det var trevligt men det klickade ju inte alls mellan oss. Så det var bara bra. Skönt. Nu ska jag inte utsätta mej för sånt jobbigt på ett bra tag igen! :P
På lägenhetsfronten har det inte heller hänt något, tyvärr. Fortfarande nervös över att jag inte ska få tag på den där filuren. Eller nervös...? Frustrerad! Pratade dock med mamma igår och känner mej lite lugnare nu.... det löser sig ju alltid på något sätt. Och det gör det faktiskt. Ska jaga lite till idag så får vi se om jag har någon tur.

Nu är det dags att sätta igång med alla måsten. Finns alltid där när man är så ordningsam som jag :P
Fast en kalasbra grej är att alla skol-måsten är helt klara nu! Skulle ju få en komplettering, men nu har vi (jag och tjejen som gjorde arbetet) mailat läraren och tadaaaaa så kom de sista 3 poängen på kursen in!!!  Så där slapp vi undan.... :)
That's how I like it.


Vill ha min nyckel!

Nu sitter man här i värmen igen. Bara 32 grader här inne...... :P Vill inte klaga iförsig. Vill att värmen ska vara kvar även på måndag så jag kan ligga på stranden. Är ledig då. Upptäckte nämligen på jobbet igår att det schemat jag fått hem inte stämmer med deras. Så dom har skrivit fel! Suck! Jag är inte ledig nästa helg vilket jag trodde :( Var tänkt att Carro och Elin skulle hit eller jag åka hem... men nu blir det långa långa dagar på jobbet istället.  Inte så roligt. Mer lön i augusti blir det ju men... Usch känns bara som jag jobbar bort hela sommaren :(

Ett annat litet orosmoln i tillvaron är att jag inte kan få tag på filuren som bor i min blivande lägenhet. Jag skulle ju få nyckeln tidigare och vi skulle höras av när det närmar sig. Nu har jag försökt få tag på honom i 4-5 dar, men det är bara telefonsvararen hela tiden.... Jag MÅSTE verkligen ha nycklen tidigare. Annars får mamma och pappa flytta alla mina grejer medans jag sitter på planet till Spanien. Och det känns inte så bra. Bara att hoppas jag får tag på honom snart....han kanske helt enkelt är utomlands en vecka eller nåt...? :S
Flytta får jag ju göra i vilket fall som helst, men det blir förjävla jobbigt om jag inte får tag i nycklen tidigare än samma jäkla dag som jag ska på två veckors semester!

Annars är det mest jobb, jobb, jobb som vanligt alltså.... Nu tänkte jag ta tag i mitt diskberg, sen ska jag till gymet och sen börjar arbetsdagen kl 14. Imorgon jobbar jag iaf bara 7-13 :) Sen ska jag försöka få med Nilla till stranden, efter vi varit på HFAB och valt tapeter vilket vi ännu inte lyckats göra.... :P
På lördag förmiddag blir det tåget till Malmö :)

RSS 2.0