Nyår

Imorgon är det nyårsafton, som vanligt känns det bra att börja om och jag hoppas på ett riktigt bra 2010! Ska bli lite firande här i lilla Ytterby, men det duger bra för mej. Bara jag får god mat, träffa mina vänner, se på fyverkerier, snö och kallt och nyårs-stämning så är det kalajs! :)

Älskar att det är en ordentlig vinter ute för en gångs skull.... massa snö och -15. MYS!

Sen så funderar jag lite som vanligt.... Vet jag inte vad jag vill? Eller vet jag att jag inte vill? Är det bara så att jag inte är klar helt enkelt?

Känner mej redo för ett nytt år och jag hoppas det blir roligt imorron.

Har inte direkt något nyårslöfte, förutom att jag har vissa planer som jag tänker hålla mej till.

Hemligt värre! :P Eller inte.... orkar nog inte skriva bara.

Men GOTT NYTT ÅR till alla :D

Besatt

Nu har jag kommit till insikt och erkänner härmed att jag såhär i juletid är besatt av:
1. Snö
2. Kärlek
3. Glögg

Har haft en riktigt bra helg med bio och Liseberg... och snö. Lite glögg. Ingen kärlek. Eller jo... visst, kärlek. Men inte den sortens kärlek :P
Klädde granen igår också. Gick ju bra förutom att jag drog ner ett keramikfat i golvet med en sladd... Det är ju inget ovanligt att jag gör sönder grejer. Skulle inte kunna jobba på duka eller liknande.

Idag åkte jag en sväng till Kungälv och köpte de sista klapparna/presenterna. Alla ska ju fylla år samtidigt också.
Och nu....resten av dagen? Vet inte. Trodde jag skulle ha massor att göra... skulle ju hjälpa M med massor lät det som. Men som vanligt är hon väl duktig på att överdriva och jaga upp sig över ingenting.

Är väl bara att vänta på julafton... Fast det riktigt roliga kommer ju efter julafton. Mini-julaftonen och nyår :)

:)


Väntar mest...

Fy fan vilken tråkig dag :(
Känns som jag bara väntar på att få åka hem på torsdag. Helgen har bestått av massa julklappsshopping och pluggande. Igår pluggade jag också hela dagen.... så hur gärna jag än skulle vilja så hade jag inte kunnat plugga idag... är klar. Så vad återstår, eftersom alla andra i den här stan pluggar ihjäl sig??? Julhandla tänkte jag då. Men tack vare det jäkla piss-regnet så blev det inget med det. Inte lust att springa runt på stan när det ösregnar. En snabb sväng till Eurostop för att köpa mat (eftersom jag tydligen äter som en häst eller har nån hemlig besökare som käkar upp allt) räckte för att bli helt jäkla genomblöt. Så istället har jag packat inför torsdag... redan :P
Tur jag ska till skolan imorn, haha. Sen hem nästa dag :D

Skönt att syrran ringde förut och berättade om sin galna helg i Stockholm, haha.... jag får leva genom henne lite. Hon har ju pengar. Jag lever ju inte av henne iallafall.... det hade ju vart rätt illa, haha. Fast iförsig.....jag är skyldig henne 500 spänn kom jag på nu :(

Fick färgat håret igår iaf :) Som vanligt ledde det till typ träningsvärk, eller va det är, ont i benen iaf.... efter att ha hängt över badkaret i en inte så bekväm ställning. Och det var det nog inte värt. Efteråt insåg jag ju att jag saknar mitt ljusa hår... :P Men men... ser ju bättre ut än det gjorde innan iaf. Alla andra verkar ju föredra mej i den här hårfärgen.... hm. Svårt det där.
Är ju skönt att jag inte har värre problem än så iaf!


Veckan som försvann...

Oj! Denna veckan har verkligen gått fort. Nu är det redan fredag igen. Har varit en bra vecka tycker jag, även om det alltså började lite halvsegt i måndags. Vad har jag åstadkommit denna veckan? Faktiskt en hel del plugg och skola, vilket har resulterat i att vår projektrapport är så gott som klar :) Vilket betyder att om jag bara gör resten av det som ska göras (logiskt!) så kan jag nog vara helt ledig över jul! Väldigt skönt måste jag säga. Helt klart. Dock så vet jag ju att det kommer resultera i tankar som att varför har jag inte ett jobb, jag hade hunnit med ett extra-jobb, varför är jag så värdelös så ingen vill anställa mej med mera med mera med mera. Hahaha... tyvärr så är jag ju så tragisk. Men men! Får försöka hålla mej sysselsatt så att jag inte för en minut kan tänka att nu borde jag ha jobbat... :P

Är himla glad över att det snart är jul iaf och att jag ska hem och har ju en hel del roliga saker planerade :)

Idag har jag handlat mat (var så illa tvungen fast jag hellre hade sparat de pengarna till något roligt) och varit på eurostop i ett antal timmar och hittat... 4 julklappar tror jag det blir. Skönt att ha kommit igång. Som vanligt så kunde jag inte låta bli att köpa något till mej själv trots min väldigt studentiga ekonomiska situation. Inget jättedyrt iaf. Men denna gången blev jag kär i världens finaste gosigaste tummevantar :) Var tvungen att köpa dom, de kostade inte mycket över femtilappen.... till mitt försvar. Mitt försvar mot mej själv. Men nu kan jag nog affärerna där utantill, så imorgon blir det att dra in till stan istället. Förhopningsvis kan jag väl få lite sällskap då också, dock måste jag erkänna att det är ganska effektivit att springa runt själv och bara checka av person efter person som förtjänar en julklapp av tomten i år ;)

Så kan jag bara få klart så många julklappar som möjligt i helgen, så blir det plugg plugg plugg sen, packa packa packa efter det... och vips! Så är jag hemma i Ytterby och blir itvingad diverse kakor och annat som man inte borde äta. Och ännu mer vips! så sitter jag i en salong på Bergakungen på lördakvällen med mina friendos :)
 
Och vips! Så är jag jättetrött på familjen igen och får efter ett par låååånga veckor återvända till min mysiga lägenhet i Halmstad :)

Nej då, jag har inte alls svårt för att leva i nuet ;)

Nu ska det dammsugas och lagas mat och duschas... sen blir det Idol! Heja Erik!

Måndag

Usch vilken start på veckan. Har inte sovit mycket alls och inte gott heller... Låg vaken med massa tankar snurrande i huvudet till säkert 3-4 :S Fick ändå ta mej upp. Snart dags att tvätta. Så måste jag in till stan också och lämna en bok till bibblan bland annat.... och då måste jag väl handla mat också :P Kaffet är ju slut. Och det går inte när man är såhär trött.

Ska öva lite inför redovisningen imorn. Vet att jag bara ska prata typ 2 minuter men ändå :S Nu verkar det som Heidi är sjuk så då kanske jag måste ta hela själv...? Hemska tanke. Men måste man så måste man och då gör man det.

Näe fy.... trött och frusen. En varm dusch kanske innan jag ska springa upp och ner till tvättstugan? Eller springa och springa.... ta hissen då da. 

Okej, en dålig start på veckan.... är inte bara trött utan är annat också som spökar. Finns väl iförsig ingen anledning att tro att det håller i sig. Så jag hoppas att resten av veckan blir bra :)

Haha!

Nedan följer en sann historia som utspelade sig igår :) Författare: Heidi.
Så bra skrivet så jag måste ju helt enkelt copy-paste:a den till min blogg.... hehe. :P

Heidi å Anneli på väg in på kåren för att käka lunch.

Unga tjejer vid ingången till kåren me världens mest inövade ”försäljningsröst” å ett tonläge som va så käckt å spralligt att bara det fick Heidi att skratta: Hejsan, vill ni ha en varsin kondom?
Heidi: Nej, tack…
Anneli ser förundrat på bordet å går vidare.

Anneli: Sa hon kuponger?
Heidi: Hahaha, nej, hon sa kondomer.
Anneli: Jahaa..men va fan, som jag stirrade på bordet då!! Jag trodde ju hon sa kuponger!
Heidi: (Skrattade vidare åt tjejernas tonläge när de erbjöd kondomerna.)

Heidi å Anneli på väg ut från kåren. Anneli plockar på sig en kondom då bordet inte längre e omgärdat av tjejerna.

Heidi: Tog du en?
Anneli: JA! =)

Tre minuter senare…

Anneli: Ah va fan! Jag skulle kanske inte tagit nån. Tänk om det e som me paraplyer?!
Heidi: Paraplyer?
Anneli: Jaa, du vet. När man har me sig paraply så regnar det ju aldrig! Nu när jag har den me mig så får jag kanske aldrig sex!
Heidi: (dog av gapskratt)

=) =)


RSS 2.0