Lördag.

Hemma i Yttepytteby igen.... för en hel vecka denna gången, eller mer faktiskt. Känns skönt att komma hem som vanligt men efter så många dagar hemma  så kommer det kännas lika skönt att åka tillbaka till Halmstad! :P

Jaha, igår var det en vanlig tråkig pluggdag... hade ett litet uttråkad-anfall framåt kvällen så det var tur att Linda kom. Vi gjorde egen pizza och åt Lindas rabarberpaj så det var göttans :) Vi var på Maxi också och snurrade, och jag såg typ min drömman tror jag.... :) Maxi-prinsen. Bra att vi snurrade så mycket för då sprang vi på han en massa gånger. Är ju ingen större risk att jag springer på honom igen men... haha :P Alltid trevligt.

Dagen idag började med stresspackning eftersom M och P kom vid 11 och jag trodde dom skulle komma vid 1.. Men det gick det med. Upptäcker väl snart allt jag glömt....

Skönt att åka bil hem och sen jag kom hit har jag bara varit ute i solen... Karin kicked my ass i kubb...eller ja. Knappt. Nu väntar jag bara på middag och sen händer det nog inte så mycket mer idag. Orkar inte riktigt känner jag. Och imorgon blir det ju plugg igen. Men det blir nog sista dagen på ett tag iaf. Kanske tills på torsdag....? Sen ska jag få min komplettering..... jättekul.

Effektiva dagen.

Åtminstone första halvan på dagen har varit effektiv... fått massa gjort (= spenderat massa pengar). Köpt en del saker jag behövde, men självklart även sånt jag inte direkt behövde kanske.... ..Har t.ex. varit hos polisen och fixat nytt pass, ett nytt fantastiskt vackert pass-foto att dras med i några år... :P Det kostade 400! :( Men det var ju ganska nödvändigt. Kl. 8 i morse var det dags att infina sig på jobbet för en utbildning i deras nya lås-system, mobil istället för nycklar. Inget komplicerat. Så det var ju lika bra att ränna runt i stan när jag ändå tvingat mej upp tidigt och cyklat i blåsten dit.

Och allt gick BRA igår till slut, fastän jag flippade ut lite innan på förmiddan... Men jag fick göra tentan och det gick nog bra tror jag :) Inte så svårt när dom bara bytt ut en fråga från övningstentan.......hm? Jaja, inte mej emot. Men har kommit fram till att tentan varit ett ganska stort stressmoment för mej (nähä?)....för idag har allt känts väldigt lugnt och bra och harmoniskt. Imorgon blir det ju PM-skrivning, men det känns inte så farligt...

Har inte något mer att skriva känner jag. Det händer ingenting i mitt liv just nu. Ska börja leva nästa vecka tänkte jag... då har jag nog fått gjort allt i skolan. Nånting säger mej att det inte kommer hända så mycket ändå... men då kan man iaf börja tänka på annat än skolan och bara slappa.... och börja flyttpacka! :) Hejdå lilla skitlägenhet! Vet iförsig att jag kommer sakna den, även om jag är väldigt trött på den för tillfället..... för sån är jag. Har svårt att slita mej ifrån grejer. Inte bara grejer utan platser, personer och allt möjligt. Även om det har varit övervägande dåligt så tänker jag ändå alltid tillbaka och kan sakna den/det nån gång ibland.... Men det är väl det där att man minns bra händelser bättre än dåliga... Är väl en slags försvarsmekanism.

Nu måste jag vika tvätt.... eller måste och måste. Jag ska tvinga mej själv.

Bra att det finns ett par iaf som kan tänka sig se filmen med mej förresten :)

Och tack Linda för medlidandet när jag glömde anmäla mej till tentan ;)

Tankspridd!

Kom precis på att jag glömt anmäla mej till den jävla tentan!!!! Hur dum i huvudet får man lov att vara! :(
Snälla kan jag inte bara få gråta....

Nu får jag helt enkelt gå dit imorgon och hoppas på att få göra den ändå. Man får ju göra den om det finns lediga platser när alla som anmält sig kommit dit..... Åååååh suck. Blir så jävla trött på mej själv. Har inte tänkt på något annat än tentan och så glömmer jag anmäla mej :(
Hoppas verkligen jag får göra den. Får jag inte det så är det iaf inte så länge kvar till omtentan.... typ 3 veckor bara. Men jag jobbar egentligen den dagen så isåfall måste jag ta ledigt och såna grejer... Och det skulle vara så underbart att få det överstökat! Men det är väl bara att vänta tills imorgon och se.....  

I eftermiddag är det iaf dags för seminarium och det sista på den andra jäkla kursen. Så har man den avklarad iaf.

Skit också!!!!!!!

Men är väl lika bra jag fortsätter plugga som en idiot ifall jag får göra den.

Pluggar och grubblar.

Tråkig och konstig måndag...

Kan en tråkig dag vara konstig? Eller är konstigt roligt...? Hm.... Nä det är inte alls roligt. Otroligt störande. Lite frustrerande. Blir knäpp på detta konstiga!

Jaja, en tråkig dag har det iaf varit. Och det är väl mest för att jag vet att hela veckan kommer bestå av massa tråkigt plugg. Och ursäkta att varenda blogg-inlägg har handlat om just det, men det är tyvärr det som upptar min tid just nu. Och jag menar inte att jag är helt trött på skolan och vill hoppa av, utan bara att jag verkligen behöver en paus nu. Och den kommer ju snart.... går lite för långsamt bara.

Annars har dagen bara bestått av att ta mej tillbaka till Halmstad och sedan tog jag nästa buss ut till nåt äldreboende och gick på kurs i förflyttningsteknik. Var bra att få en liten repetition och fyra timmars lön :) Men fick ännu en gång bevisat för mej att jag inte kan spela offer. I detta fall var det väl inte ett "offer", men skulle ju vara en icke-rörlig sjuk gamling. Men var lika dålig på det som jag var att spela olycksoffer på första hjälpen-övningarna i skolan. Dom fick helt enkelt byta ut mej. För jag kan tydligen inte slappna av och vara förlamad/medvetslös.... Nähä :P Jag kanske inte vill vara ett offer.

Annars så har långhelgen varit lugn. Var ju hemma hos den fantastiska trion M, P och K. Jag har bara pluggat. Har lämnat huset två gånger, för att ta en jogging-tur och för att se på syrran när hon var bal-fin på Valand. Så nu läääängtar jag till lördag. Då kanske de blir lite grillning på kvällen eller så med ytterby-vännerna (räknar med detta nu!). Jag kanske kan spöa alla i kubb som vanligt....? Eller ja... har kanske inte varit så framgångsrik de sista..? =S

Kommer som vanligt inget vettigt ur mej så här sent på kvällen, dessutom har jag huvudvärk igen. Anti anti anti....och negativ är jag. Ska nog inte skriva mer här förrän skolan är slut, kommer skrämma bort "alla" mina läsare..! :P

Och förresten om nån är intresserad så är jag fortfarande på jakt efter någon som vill se "Barnhemmet" med mej..? Tänker inte se den själv...

Men god natt nu ska jag sova och stänga av huvudvärken. Upp med tuppen och plugga.... och grubbla.



Seg lördag.

Ännu en rolig dag med plugg och huvudvärk.... Ska bli underbart när tentan är gjord. Förhoppningsvis. Om det går bra alltså. Och huvudvärken har hängt med nästan hela dagen idag också. Kanske helt enkelt är så att jag får stå ut med det tills på onsdag som är den stora tenta-dagen. Imorgon blir det nog också plugg. Ska ju titta på syrran och hennes bal på Valand. Kanske träffa Elin och Carro.... men det är väl risk att det rinner ut i sanden :P Känns så.

Dagen har spenderats på altanen i solen med boken i näven. Jag har lyckats nästan-bränna mej. Daaamn va fort man bränner sig nu förtiden.... Bevis för att ozonskiktet är tunnare. Tror jag. Annars har jag bara pluggat som sagt, sms:at en massa och gjort en rabarberpaj. Och just nu känner jag mej väldigt nöjd :) Paj och godis (nej jag är inte tjock), pluggat lagom mycket och upptäcke precis att "Fantomen på operan" är på tv. Faktiskt en musikal som jag gillar. Älskar musiken i den filmen.

Så man kan sammanfatta detta som en väldigt seg dag med halvt solsting. Och nu orkar jag inte skriva mer. Lär inte bli intressant ändå.

At home :)

Jaha, då befinner jag mej i hemmets lugna (?) vrå... Tog bussen i förmiddags till Göteborg, träffade mamma och syrran där och sen stannade vi för lunch på Oskars i Kungälv :) Göttans va det. När jag kom hem till pytteby blev det först bara en massa onödigt slappande i solstolen och tjöt med liten Karin. Men sen chockade jag mej själv genom att göra klart det jäkla psykoanalys-arbetet, yey!
Så nu har jag minsann varit duktig.

Kan ju dela med mej av vetskapen att jag vaknade med huvudvärk även idag. Lovely. Men det gick ganska snabbt över eftersom jag kom att tänka på kvällen innan.... :) Och då menar jag inte huvudvärken som jag hade då, utan det som fick mej att helt enkelt glömma den för nån timme. Slutade istället med en värk-fri morgon packandes och sjungandes.

Imorgon tänker jag plugga hela dagen... haha. Försöka iaf. Det är ju en tenta som väntar. Kanske följer med syrran till stallet.... hon tyckte jag skulle följa med idag och lockade med hästkärra-åkning :P Men jag kände att det fanns viss panik-risk om jag inte fick färdigt de där arbetet. Får väl se om jag följer med imorn. Får så dåligt samvete när jag säger nej til allt och alla bara för jag måste plugga hela tiden. Kunde inte träffa Nilla igår t.ex. Kan inte hänga med Carro och Elin ut ikväll t.ex!!!  :(  Är väl kanske ekonomiska faktorer som spelar in där också. Ursäkta att jag anväder ord som "vetskapen" och "faktorer", men har ju precis skrivit ett skolarbete som sagt.

Ikväll tänkte jag kolla på Bonde söker fru och se om det finns nån intressant :P Haha, näe då... Är nog inget för mej. Kommer väl idag förresten...?? Jag tror det. Men jag har inte tid att spendera hela sommarn spatserandes i nån kohage. Och bonde-livet är nog inget för mej..... bor iförsig i Ytterby Hage (+ Halmstad då). Så på ett sätt spatserar jag ju redan i en hage...? Men jag är ju faktiskt allergisk. Mot hö och gräs. Så det blir ingen bonde för mej. Om inte Mr. Right..... nä skit i det förresten. Jag vill inte bo på en bondgård. Landet, gärna. Men inte med läskiga kor och sånt.

Nej, oj, nu blev de massa trams igen. Om jag ska försöka vara lite seriös i nån sekund här så skulle jag bara vilja uppmana alla att rösta på sossarna i Europavalet, eller åtminstone rött.

Nu börjar den långa väntan på middag.... Och det blir inte grillat. Snyft.


Uttråkad.

Kommer nog inget vettigt ur mej idag heller. Har haft huvudvärk i 3 dagar.... förutom när jag sovit. Och typ en timme förut idag. Är väl en blandning av stress och konstigt väder. Idag satt jag och skrev på ett arbete från klockan halv 10 till 1. Sen gjorde jag lunch och åt den. Sen skrev jag lite till. Sen gick jag på föreläsning. Sen gick jag hem och skrev lite till.... tills jag kom på att jag inte ens har förstått ämnet. Analysera en konflikt från ett psykoanalytiskt perspektiv....?! Konstigt att jag läst en hel bok om det och ändå inte förstår....

Jaja, imorgon bär det av hemåt iaf. Ska bli skönt. Slippa laga mat och sånt trams :P Slippa se skolan från fönstret. Lättare att koppla bort skolan och allt plugg när jag är hemma i pytteby... Skolan är liksom the very reason till att jag ens bor i Halmstad... Och det är sjukt att jag ens tänker så.....! Jag är lite störd.  Det är ju bara en stad som alla andra. Jag borde kunna känna mej lika ledig här som hemma. Fast det gör jag inte. Så några dagar framöver är det tenta-plugg på altanen som gäller.... så är väl ganska dumt att försöka koppla bort skolan. Haha. Men ska träffa min favorit-Elin också. Och titta på syrran när hon är fin och ska på bal :)

Jag har faktiskt jäääävligt ont huvudet. Usch. Men ingen idé jag går och lägger mej. Har inte kunnat somna senaste veckan och jag tror inte det går bättre ikväll. Förutom skolan ska man ha massa annan skit att tänka på också. Folk som förvirrar mej. Irriterar mej.

Okej detta blev inte världens mest positiva inlägg kanske. Men min slutsats är att jag inte gillar ordet plugg. Och jag gillar inte att jag faktiskt har pluggat så mycket som jag har skrivit här.... oftast brukar jag säga till folk att "jag ska plugga bla bla bla bla bla", och det är alltid min ambition men jag gör inte det i slutändan ändå. Inte mycket. Jag brukar alltid klara alla tentor och sådär utan att överanstränga mej men så har det verkligen inte vart det är året. Men snart är det slut!!!
Och jag gillar inte att hela det här inlägget har handlat om plugg.

Sorry. Men ibland behöver man gnälla av sig. Kommer känna mej tusen gånger gladare om en vecka för då är tentan avklarad. Woho! Ja....... då är det ju bara två skriftliga arbeten kvar. Suck. Trååååååkigt.


Trött och mätt.

Uuuh nu har jag ätit massa choklad igen..... Ska inte ha sånt hemma. M och P var här och droppade av massa sprit och choklad efter en Tysklandstripp på svenskt vis. Snällt kan man tycka. Enligt mamma kunde jag ju "låta bli att äta allt på en gång och ha det i två månader istället för två veckor" :P Haha! Det tog en vecka (+ en dag faktiskt). Men men, är väl bättre att äta chokladen än dricka spriten?

Jaja... denna första blogg-dag går mot sitt slut. Seminariet i skolan gick ju bra såklart. Liiiite segt att sitta och diskutera ångest och konflikter i 3 timmar bara.... med 5-minuters rast. Sen när jag väl kom ut i det fria igen så stötte jag på LL's (Linda och Lovisa) som är lika engagerade och hurtiga som vanligt och skulle till Kårens årsmöte eller nåt i den stilen.... Dom tyckte jag skulle följa med och lockade med gratis pizza men inte ens det kunde få mej att sätta mej på ännu ett möte inne i den syrefattiga skolan...

Efter skolan har det som sagt bara varit choklad-ätande för min del.

Så eftersom denna dag inte bjudit på så mycket spänning kan jag ju berätta att gårdagen var mer spännande.... eller ja. Gick vilse uppe galgberget :O Gick upp dit i min ensamhet eftersom Nilla föredrog hästarna framför mej och LL's var hurtiga även igår och tränade på friskis. Jag är ju fortfarande förkyld. Jättebra ursäkt. Eftersom jag befann mej i närheten och hade huvudvärk så tänkte jag att det kunde vara bra att ta en promenix upp på berget och tappa bort huvudvärken där nånstans... Men tappade bort mej själv lite istället. Följde dom gula markeringarna himla duktigt men på nåt sätt kom jag ändå till samma ställe hela tiden, och inte det stället där jag började... och ville sluta liksom. Men men, jag har ju en hjärna så insåg efter andratredje varvet att jag kanske borde prova en annan väg. Kom då till slut fram till lite mer välbekanta områden och min cykel. Blev X antal kilometrar.

Så det var vad måndagen hade att bjuda på. Helgen bestod mest av plugg dessvärre. Känns som ett smart val när man ändå inte har några pengar. Såg såklart på Eurovison. Nilla var här och vi käkade tacos och choklad :P Drack kaffe och likör. Var nog trötta och konstiga i huvudet båda två med tanke på vår humor... Nilla gjorde en fantastisk imitation av Frankrikes bidrag som jag sent skall glömma.... hahaha:D Hon hade också svårt med språket (förutom franskan då). Rumänien kom hela tiden ut som "Muränien". Okej låter möjligen inte lika kul i efterhand.... men den som inte var där ska inte uttala sej. Så man kan väl säga att hon stod för det mesta av underhållningen. Jaja, Norge vann ju i alla fall... Det var ju en fin låt med en fin pojke. Men vet inte om den var sååå jäkla bra att den förtjänade rekord i poäng....poäng-rekord....hur säger man? Skitsamma. Klockan är mycket. Ganska mycket.

Är väl dumt att gå ännu längre tillbaka i tiden. Kan nog sammanfatta den senaste mänaden med ordet PLUGG. Har iförsig fyllt år och lite sånt skojsigt.... men är nog bäst jag går och lägger mej. Dom håller på att sanera/renovera lägenheten brevid och brukar starta borrandet vid kvart över 7 - halv 8 på morgonen. Men jag ska ju flytta :) Eller så är dom förhoppningsvis färdiga inom två månader..? haha....

Jaja... blir bara massa trams här känner jag. Lika bara att vänja sig för den som tänker läsa :P
God natt!

Jag gör ett försök...

Jaha.... då gör jag ett försök då. Finns ju vissa som tjatat på mej och tycker att jag ska börja blogga..... ;) "För jag har ingen annans blogg att läsa"..... och det räckte tydligen för att övertala mej, haha :P
Så jag provar.... vet av erfarenhet att jag är ganska bra på att skriva sånt som jag ångrar i efterhand (från dagboken på lunarstorm då det begav sig). Men måste ju prova :) Är väl ganska mycket för min egen skull också. och inte för att jag ska komma ihåg vad jag gjort, det gör jag ändå tror jag.... men det är ju väldigt skönt att "skriva av sig". Befinner ju mig för tillfället i ett kroniskt stresstillstånd. Men det går bra! Två veckor till bara sen kan jag sluta tänka på konflikter och arbetsmiljö. Underbart.

Okej.... en inblick i mitt spännande (not!) studentliv då:
Idag är en helt vanlig ganska tråkig tisdag. Något som iförsig gjort detta till en bra dag är att jag precis kommit hem från HFAB och har skrivit kontrakt för min nya fina lägenhet :) Och sagt upp den här bastun/studentlägenheten! Får ändå stå ut en sommar till inne i bastun.... men bara fram till slutet på Juli. Vet inte om det är så mycket som talar för att nästa lägenhet är svalare...??? Men där har jag en rätt stor balkong iaf :)

Sen i eftermiddag är dags för seminarium. Känns väl inte hysteriskt roligt, men ska bli skönt att få det överstökat. Då kan jag "äntligen" börja på det skriftliga arbetet som man ska skriva efteråt :P Har jag tur så hamnar jag i ett effektivt-pluggande-tillstånd och kan göra skiten på 2-3 timmar och sen är det ur världen. Känns som jag har nån slags mental checklista i huvudet nu och bara vill få prickat av grejer så jag kan återgå till att leva sen.

Men jag är faktiskt positiv även om det kanske inte verkar så, haha! Trots allt bara ett par veckor kvar i skolan. Sen väntar 8 veckors jobb i Halmstad - åka hem till kompisarna i götet - sola på östra stranden - flytta från min pyttelägenhet..... och sen blir det äntligen semester i Spanien och en hel månad ledigt innan skolan börjar igen med ett betydligt roligare år än detta varit :D

RSS 2.0